SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 28-07-2022 09:39

Nail Çiler; birlikte başaracağız!

Nail Çiler; birlikte başaracağız!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Gebze’nin il olmasını birlikte başaracağız” dedi.

Temmuz ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Çiler, “Anadolu’nun kapılarının Türklere açıldığı şehir Malazgirt’te dünyaya geldim ve bugün gönül bağı olan, 40 yıldır seve seve emek verdiğim memleketim Gebze’mizin il olmasının da kapılarının aralandığını görmek nasip oldu. İnşallah bunu birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

İkinci 500’de 38 GTO üyesi

 

Türkiye’nin en büyük ikinci 500 şirketi içinde 38 Gebze Ticaret Odası üyesi olduğunu vurgulayan Nail Çiler, bu başarıdan gurur duyduğunu söyledi.

Bilişim Vadisi’nin daha önce hayal olarak göründüğünü ifade eden Çiler, “Yönetim kurulunda yer aldığım Bilişim Vadisinde sadece Ar-Ge bölümünde 1.000 kişi istihdam ediliyor” dedi.

 

GTO’dan yeni projeler

 

• Mart 2022 itibariyle Dijital Ehliyetin Odamızdan alınmasını sağlayarak üyelerimiz hem ekonomik hem de zamandan tasarruf etti.

• Esnafımız Ticaret Sicili için İzmit’e gitmek zorunda kalmayacak, bu konuda çalışma başlattık.

• Çalışanların niteliklerini ve niceliklerini arttırmak için “Ustalık Telafi Programı” başlattık ve bu kapsamda çalışanların 6 ay eğitim almalarını ve işlerinde ustalaşmalarını sağlayacağız.

• Kadın girişimcilerimiz için özel bir kuluçka merkezi oluşturacağız bu konuda ABD Hibe Desteği için başvurduk.

• Çayırova’da ev hanımlarının ekonomiye katılmasını sağlamak adına bir proje geliştirdik.

• Oda binamızda yer alan, sanayiye nitelikli eleman geliştirmeyi hedefleyen İnovasyon Akademimizi bir OSB’nin içinde 500m2’lik alana açacağız.

• 112 Acil Servis İstasyonlarımızın altıncısının yapımını 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladık ve açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız.

AdminAdmin