SPOR
Giriş Tarihi : 07-04-2024 19:14

Gebzespor son nefeste; 2-1

BAL Liginde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gebzespor, Gölcükspor’u son saniyelerde attığı golle 2-1 yendi ve umutlarını sürdürdü.

Gebzespor son nefeste; 2-1

Ligin ilk yarısında Gölcük’teki maçta çıkan olaylar ve Gebzesporlu futbolculara yapılan saldırılardan sonra bu maçın gergin olacağı öngörülüyordu. Gebze emniyet müdürlüğü saha içinde ve dışında olağanüstü güvenlik tedbirleri aldı.

Maça taraftarlar da büyük ilgi gösterdi.

Gebzespor için ya tamam ya devam maçıydı ve bu atmosferde başlayan maçta Adem Parlak’ın golüyle 1-0 öne geçen Gebzespor ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda temposu düşen Gebzespor 53’de kalesinde golü gördü ve skor 1-1 oldu.

Bu dakikalarda Gebzespor galibiyet için yüklenirken Gölcüklü oyuncular hem hakem hem de futbolcularla tartıştı ve maçın gerilimini artırdı.

77’de hem Gölcüklü hem Gebzeli futbolcu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikalarda Gölcüklü futbolcuların agresif ve oyunu yavaşlatma çabaları taraftarların tepkisini çekti.

Maçın son anları adeta nefes kesti. 9 dakika uzatma oynanırken Gebzespor gol için rakip kaleye yüklendi. Taraftarların da desteğini alan Gebzespor golü son saniyelerde buldu. Adem Parlak hem kendisinin hem takımının 2.golünü atarak galibiyete taşıdı.

Golden sonra adeta stat yıkıldı. Gebzesporlu taraftarlar ‘Gölcük kümeye’ tezahüratı yaptı. Bazı Gölcüklü futbolcular taraftarlarla tartıştı.

Maçı Ak Parti Milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz de izledi.

Maç sırasında Gebzesporlu taraftarların rakip takıma karşı tezahüratlarına müdahale eden emniyet mensuplarına taraftarlar tepki gösterdi.

AdminAdmin