SİYASET
Giriş Tarihi : 08-04-2023 14:55

Kılıçdaroğlu’na Gebze’den büyük destek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek için başlatılan bağış kampanyasına Millet İttifakı’nın Gebze ilçe başkanları bağışta bulundular.

Kılıçdaroğlu’na Gebze’den büyük destek

İş Bankası Gebze şubesinin önünde toplanan Millet İttifakı’nın Gebze İlçe Başkanları; CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Alican Karakaya, Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Murat Öngören birlikte banka şubesine girerek bağışta bulundular.

Kampanyaya CHP Gebze SKM Başkanı Yakup Yılmaz, İyi Parti Gebze İlçe SKM Başkanı Fevzi Kurt, Saadet Partisi Gebze SKM Başkanı Yunus Karakaya, Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin milletvekili aday adayları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Gökhan Orhan destek istedi


Bağış kampanyasına destek öncesi bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Cumhuriyeti Halk’la yeniden buluşturacak, İYİ’lerin iktidarını kuracak, Millete SAADET getirecek, Yeniden DEMOKRAT TÜRKİYE’yi ayağa kaldıracak, Gençlerin GELECEK kaygısını bitirecek, Halkın dertlerine derman yaralarına DEVA olacak Millet ittifakı bileşenleri olarak bu ülkede kavgayı bitirecek, milleti birleştirecek ve barıştıracak, yetim hakkı yememiş, kul hakkı yedirmeyecek Milletin adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek için toplandık. Bitsin bu kavga diyen, adalete ve demokrasiye susamış, evlatlarımızın çalınan umutlarını geri almak isteyen her vatan evladını bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

 

Mevlana pazarında vatandaşla buluştular

 

Bağış kampanyasının ardından CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Gebze’nin Mevlana Mahallesi’ndeki Pazar alanına giderek vatandaşlarla görüştüler ve sorunlarını dinlediler.

Vatandaşlar CHP heyetine büyük ilgi göstererek başarılar dilerken, CHP milletvekili aday adayları da vatandaşlardan 14 Mayıs’taki seçimlerde destek istediler.

AdminAdmin