GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-09-2023 14:05

Kartepe'ye dev otopark

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 446 araçlık otopark çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartepe'ye dev otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Kent Meydanına 446 araç kapasiteli açık otopark yapılıyor. Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kent Meydanına gelecek araçların parklanma yapabilecekleri 18 bin 300 metrekare alanda kazı ve dolgu çalışmaları sonrası plent miks temel serimi tamamlandı.

Yağmursuyu ızgaraları yapılan otoparkta pmt serim çalışması sonrası asfalt çalışmalarına başlandı. 27 adedi engelli park yeri olmak üzere 446 araç kapasiteli Kartepe Kent Meydanı otoparkında Büyükşehir Belediyesi, kaldırım ve aydınlatma direk montaj çalışmalarını yaparak açık otoparkı vatandaşın hizmetine sunacak.

Otopark hakkında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepe Belediyesi hizmet binası arka kısmında bulunan geniş alan Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından 443 araçlık bir otopark haline getiriliyor. Kent Meydanı'mızda park konusuna kalıcı bir çözüm sağlayacak yeni otoparkımızın başlayan asfalt serimi kısa zamanda tamamlanacak. Otoparkın tamamlanması ile Belediye ve Kaymakamlık çalışanlarımızın yanı sıra çevre esnafımız ve misafirlerimiz için de park etmek çok daha rahat olacak” açıklamasında bulundu.

AdminAdmin