YAŞAM
Giriş Tarihi : 08-04-2023 15:26

Kahve devi Starbucks da geliyor

Gebze Center AVM yöneticileri dün akşam Gebze basınını iftar programında ağırladı. FİBA CP CEO’su Yurdaer Kahraman hem çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de yeni projelerle ilgili müjde verdi. Her yıl yaklaşık 12 milyon ziyaretçiyi ağırladıklarını kaydeden Yurdaer Kahraman, kahve devi Starbucks şubesinin de yakında açılacağını söyledi.

Kahve devi Starbucks da geliyor

Sadece bölgemizin değil, Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasının da en büyük alışveriş merkezi olan Gebze Center yenilikleriyle ilgi görmeye devam ediyor.

Dün akşam Gebze basını ile bir araya gelen Fiba Commercial Properties CEO'su Yurdaer Kahraman 'müjdesini vereyim' diyerek yakın zamanda kahve zinciri Starbucks'ın bir şubesinin de Center'da açılacağını duyurdu.

ÇEVRECİ PROJELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ

İklim sorunlarının yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada bir tehdit unsuru haline geldiğini söyleyen Kahraman, "Küçük çocuklar bile baba neden kar yağmıyor bu mevsimde diye bize soru soruyor. Dünyayı korumak konusunda üzerimize düşen sorumluluk çok fazla. Bu bağlamda Gebze Center olarak Gebze Belediyesi ve Valiliği ile yürüttüğümüz ve hâlâ devam eden Sıfır Atık" projesinde 2.2 elektronik atık topladık, elektronik atıklar ormana dönüşsün diyerek fidanlar diktik, bir orman oluşturduk. AVM çerçevesinde bazı düzenlemelere gittik ve bu sayede 5 ton su tasarrufu sağladık. Hem bireysel hem kurumsal olarak daha da fazlasını yapabiliriz. İleride farklı çevreci projelere de imza atmak istiyoruz" dedi.

 

DİNOLİNO EĞLENCENİN MERKEZİ

 

Kahraman, geçtiğimiz günlerde açılan Dinolino eğlence merkezinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Ailelerin çocuklarıyla bir gün geçirebileceği bu eğlence parkı için insanlar İstanbul'dan buraya geliyor. Bölgenin sosyal alanı olan Gebze Center'da yine sizlerin öneri ve istekleri doğrultusunda yeni projelere el atacağız." dedi.

Konuşmasının ardından masaları ziyaret eden Kahraman, hem gazetecilerle sohbet etti hem de sorularını yanıtladı.

AdminAdmin