SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 05-01-2020 22:15

Gebzespor'da özlenen kongre

Gebzespor'da özlenen kongre

Gebzespor’da Recep Avcı dönemi bugün resmen başladı. 6 aylık Hüseyin Deniz dönemi ise sona erdi.

BAL Ligi temsilcimiz Gebzespor’un olağanüstü kongresi Gebzespor tesislerinde gerçekleşirken katılımın yoğunluğu şaşırttı.

Daha önceki kongrelere çok az sayıda kişi katılırken, Recep Avcı ve yönetimdeki tanınmış ve sevilen isimlerin sayesinde katılım son derece yoğun oldu.

Sezona Hüseyin Deniz başkanlığında merhaba diyen Gebzespor alınan kötü skorlar ve kötü işleyiş sonrası genel kurul kararı almıştı. Tek adaylı genel kurulda herkesin tam desteğini alan Recep Avcı, resmen başkanlık koltuğuna otururken tesislerdeki kalabalık ve atmosfer görülmeye değerdi.

 

SİYASET, STK VE İŞ DÜNYASI AKIN ETTİ

 

Gebzespor tesislerinde düzenlenen kongreye, Çayırova Belediyesi ve Gebzespor’un eski başkanı Şevki Demirci, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP Darıca Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, ilçe yöneticisi Name Yılmaz Fidan, 31 Mart yerel seçimlerinde SP adayı Doktor Burcu Çetinkaya, ADD Gebze Başkanı Nilgün Aydın, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı, Gebzespor’un eski başkan, futbolcu ve taraftar grubu katıldı.

 

FAALİYET RAPORU OKUNMADAN KABUL EDİLDİ

 

Gebzespor’un olağanüstü kongresini Gebze İlçe Gençlik ve Spor eski müdürü Mücahit Sak yönetirken ilginç anlar yaşandı. Daha önceki başkan Hüseyin Deniz ve yönetiminden hiç kimsenin olağanüstü kongreye katılmaması sebebiyle, kulübün faaliyet raporu okunamadı. Okunmayan faaliyet raporu, oylanıp kabul edilirken, denetim raporu da aynı şekilde okunmadan oylandı ve kabul edildi.

Sonrasında ise seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde 20 gündür başkan olmadığı halde kulübe sahip çıkıp başkan gibi çalışan Recep Avcı resmi olarak kulüp başkanlığına seçildi.

Avcı’nın yönetim listesinde Gebze’nin önemli isimleri yer alıyor.

 

İŞTE RECEP AVCI’NIN YÖNETİMİ

 

Recep Avcı

Tamer Coşkun

Ersen Dikmen

Köksal Aydın

Şener Çelikkaleli

Mustafa Turhan

Cem Demir

Hakan Altıntaş

Ayhan Çakan

Avni Genç

Zafer Ceyhanlı

 

YÖNETİM SAYISI 11’E DÜŞTÜ

 

Olağanüstü kongrede ayrıca tüzük değişikliği gerçekleştirildi. Daha önce 23 olan yönetim kurulu sayısı 11 olarak değiştirildi.

Kongrede bir konuşma yapan Başkan Recep Avcı, “Biz bu kulübe sevgi getireceğiz. Kavga olmayacak, küfür olmayacak. Herkes parasıyla bilet alarak bu kulübe destek verecek. Yanımızda olanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Fotoğraflar Refik Sıla Güvenç)

AdminAdmin