SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 24-07-2022 07:50

Gebzespor'da '2. Resul Tat' dönemi

Gebzespor'da '2. Resul Tat' dönemi

Gebzespor’un olağanüstü genel kurulunda Resul Tat yeniden başkanlığa seçildi. Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen olağanüstü kongreye ilgi son derece yoğundu. Ak Parti Kocaaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebzi İlçe Gençlik ve Spor müdürü Hikmet Tatoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın, GEBZE SİAD Başkanı Muhammet Cihat Demirtaş'ın  yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve kalabalık bir taraftar topluluğu katıldı.

Divan başkanlığını Ufuk Ekinci’nin yaptığı genel kurulda seçime tek liste ile gidildi ve Resul Tat yeniden başkanlığa seçildi.

 

Tat : Lige hazırız

 

Genel kurulda konuşan Resul Tat, yeni dönemde teknik direktör olarak Köksal Terzi ile anlaştıklarını ve başarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek yeni sezona hazır olduklarını söyledi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Resul Tat, Bahattin Türetken, Mikdat Aydın, Suat Mermer, Çağrı Solak, Mustafa Çıklaşahin, Ahmet Malkoç, Nilgün Erol, Kazım Özkancan, Avni Genç, Emre Karadağ, Şener Çelikkaleli, Hakan Kalıntaş, Mehmet Çetinkaya, Funda Tüfekçi, Kadir Yiğit, Bayram Usta, Oğuzhan Demir, Fuat Ayar, Şaban Yılmaz, Enis Berk, Ümit Fatih Yalsız, Hüseyin Eren.

 

Denetim Kurulu; Ufuk Ekinci, Yavuz Ünsür, Hakan Tatoğlu

AdminAdmin