SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 25-08-2022 09:05

Gebze'nin futbol geleneği

Gebze'nin futbol geleneği

Gebze’nin en keyifli ve en büyük futbol organizasyonu olan Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası bu yıl 30’uncu kez büyük heyecana sahne olacak.

Sportek Dergisi tarafından aralıksız 30 yıldır düzenlenen bu dev turnuva bu yıl farklı bir konseptte gerçekleştirilecek ve toplam 60 bin lira ödül dağıtılacak.

Organizasyonun Başkanlığını da yürüten Gazeteci Caner Pesen, turnuvanın bu yıl 3 ayrı kategoride yapılacağını belirterek, “Birinci kategori Kurumlar arası, İkinci kategori 1984 ve üzeri doğumlu kişilerin katılacağı Olgunlar Turnuvası ve Üçüncü kategori de katılımın serbest olduğu turnuva olacak. Turnuvaya son katılım tarihi 13 Eylül. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi var çünkü bu turnuva Gebze’de artık bir futbol geleneğine dönüşmüş durumda bu da bizi oldukça mutlu ediyor” dedi.

Turnuvada kuralar 15 Eylül tarihinde çekilecek ve maçlar da 19 Eylül’de başlayacak.

Gebze’de kardeşi Zafer Pesen ile birlikte çok uzun yıllar spor muhabirliği de yapan Caner Pesen, Gebzespor’un kapanmak üzere olduğu bir dönemde başkanlığını da yapmıştı. Şu anda AjansGebze internet gazetesinin de sahibi olan Caner Pesen ve Sportek Dergisi’nin sahibi Zafer Pesen bu görkemli turnuva için yoğun bir çalışma içindeler.

Daha önce Basın Turnuvası olarak düzenlenmekte olan turnuva, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Görkem Çiler’i anmak amacıyla 10 yıldır bu isimle düzenleniyor.

(Turnuvaya katılım için iletişim 05354080606)

AdminAdmin