SPOR
Giriş Tarihi : 04-11-2015 01:25

Güzel futbol güzel sonuç 2-0

Güzel futbol güzel sonuç 2-0

Kritik haftalar geçiren 3. lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktör Ramazan Silin ile ilk galibiyetini aldı. Temsilcimiz erteleme maçında Çanakkale Dardanel’i 2-0 yendi.

Darıca İlçe Stadı’nda güneşli bir havada oynanan maçı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu protokol tribününde, Darıca Gençler Birliği Başkanı Abdullah Örs ile yan yana izledi. Maçın ilk yarısı golsüz berabere sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına Teknik Direktör Ramazan Silin, Hüseyin’in yerine Ferhat’ı oyuna alarak başladı. Sarı yeşilliler baskılı oynadıkları süreçte golü bulamazken Silin, 72’nci dakikada bir hamle daha yaptı ve Can’ın yerine Ömer, Lokman’ın yerine İbrahim Yılmaz oyuna dahil oldu. İbrahim Yılmaz oyuna girdikten altı dakika sonra ceza sahasına yapılan ortada kaleci Ümit’in elinden kaçırdığı topu şık bir vuruşla Çanakkale ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra da ataklarını sürdüren temsilcimiz 90’ncı dakikada Emre Aktaş’ın kaydettiği golle skoru 2-0’a getirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca Darıca Gençler Birliği iki haftalık aradan sonra yeniden kazandı. Haftaya 11 puanla 12’nci sırada giren sarı yeşilliler 14 puanla 9’ncu sırada tamamlarken play off hattı ile arasındaki puan farkını da 6’ya eritti. Erteleme maçında Dardanelspor’u 2-0 mağlup eden Darıca Gençler Birliği, 13’ncü hafta maçında bu hafta sonunda evinde Batman Petrolspor’u ağırlayacak.

 

 Hakemler: Aykor Karaca, Erdem Gökalp, Serkan Güçler

 

DARICA GENÇLER BİRLİĞİ: Atilla, Nurullah, Can (Dk.72 Ömer), Gökhan, Burak, Sinan, Lokman (Dk.72 İbrahim Yılmaz), Selçuk, Emre Aktaş, Hüseyin (Dk.46 Ferhat), Uğur

 

DARDANELSPOR: Ümit, Erdem, Ufukcan, Ahmet (Dk.88 Harun), İlker (Dk.82 Batuhan), Nuri Fatih, Vahit, Ufuk, Yusuf, Taner, Özer

 

 

AdminAdmin