SAĞLIK
Giriş Tarihi : 02-05-2018 08:48

Birol Güven’den futbolculara mangal partisi

Birol Güven’den futbolculara mangal partisi

-Seksenler, Çocuklar Duymasın gibi televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin Senarist, yönetmen ve prodüktörü Birol Güven, 3. Lig 2. Grupta bir puanla liderliğini sürdüren Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü teknik heyeti ve futbolcularını mangal partisinde ağırladı.

Bayramoğlu Mahallesi’ndeki dizi platosundaki etkinliğe Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Mücahit Vural, Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ve teknik heyet ile futbolcular ve dizi oyuıncuları katıldı. Başkan Şükrü Karabacak, Mücahit Vural ve futbolcularla tek tek ilgilenen Birol Güven futbol takımının ligdeki durumundan oldukça memnun olduğunu Cumartesi günü oynanacak maçta galip gelerek şampiyon olacaklarına inandığını vurgulayarak başarılar diledi. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mücahit Vural Birol Güven’e imzalı forma hediye etti. Kulüp Başkanı Vural’da Birol Güven’e davetlerinden dolayı teşekkür etti. Etkinlikte meşaleler yakılarak şampiyonluk marşlarının da söylendiği futbolcularda dizi oyuncularıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. 
Bu arada mangal partisinde dizi oyuncuları 54 yaşına basan Birol Güven’e doğum günü nedeniyle sürpriz bir parti hazırlayarak pasta kestiler. 

AdminAdmin