SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 22-08-2020 15:51

Serap Çakır kararını Gelecek'ten yana verdi

Serap Çakır kararını Gelecek'ten yana verdi

31 Mart 2019 seçimlerinde Gebze’de bağımsız belediye başkan adayı olan ve aldığı 16 bin oy ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Serap Çakır, Gelecek Partisi’ne katıldı. Çakır, Belediyelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Türkiye genelinde çalışma yürütecek.

Partinin Gebze ilçe başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Serap Çakır, “Yeni bir parti ve yeni bir ekip. Kısa sürede iyi bir şekilde teşkilatlandılar. Partinin ideolojisini de inceledim, bana uygun olduğunu gördüm. İlçe yöneticilerinin daveti üzerine kabul ettim” diye konuştu.

İl Başkanı Ömer Faruk Başaran da, Gebze’nin Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olduğunu belirterek, “Siyasette de hak ettiği yere gelmeli, bunun çalışmasını yapmalıyız. Gebze’den çıkmış değerlerin Türkiye siyasetinde yer bulması gerekir. Hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Serap Çakır hanıma da hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Gebze ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu da, Serap Çakır’ı partilerine dahil etmek için çok çaba harcadıklarını ve sonunda ikna ettiklerini açıklayarak, “Gebze’yi Gebzeliler yönetmeli, ithal belediye başkanı ve milletvekilleri değil” diye konuştu.

Çok sayıda partilinin de katıldığı toplantıda Gelecek Partisi yöneticileri, gazetecilerin sorularını da yanıtladılar.

AdminAdmin