SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2023 11:11

Nail Çiler'den gövde gösterisi

Gebze Ticaret Odası Başkanlık görevinden istifa ederek CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan Nail Çiler bugün Gebze’de bölge basınıyla iftar programıyla bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak eşi Sevgi Çiler ile birlikte gazetecilerle iftarda buluşan Nail Çiler bu kez siyasete atılmasıyla birlikte daha somut mesajlar verdi ve gazetecilerden destek istedi.

Nail Çiler'den gövde gösterisi

Gebze bölgesinin yanı sıra İzmit’ten de çok sayıda gazetecinin katıldığı iftar programına çok yoğun bir ilgi oldu. CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yakup Yılmaz, SKM yöneticisi Serkan Davutoğlu, GTO Başkanı Abdurrahman Arslantaş ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı iftar programının sunumunu ise Çiler Boylu gerçekleştirdi.

İftar sonrasında bir konuşma yapan Nail Çiler, önemli mesajlar verdi.

Basın Milletin Müşterek Sesidir

Nail Çiler konuşmasında, “Mustafa Kemal Atatürk ‘basın milletin müşterek sesidir’ der. İş hayatımda olsun, oda hayatımda olsun ben basından hep destek gördüm. Bütün basın mensubu arkadaşlarıma özel bir teşekkürü borç biliyorum. Gebze Ticaret Odası’nda birlikte görev yaptığım bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gözüm arkada değil. Odayı çok güvenilir arkadaşlara teslim ettik. Gebze Ticaret Odası takip eden değil, takip edilen oda oldu.
Hepimiz yıllardır siyasetle iç içeyiz. Bu bölgenin, Kocaeli’nin bir milletvekili vardı. Alaattin abimiz vardı. 404 projesi ile bölgemize imza atmıştı. Belki hiçbirimiz bir Alaattin abi olamayız. Ancak çabalayacağız. Bölgemiz ve kentimiz için çabalayacağız. Bana hep siyasete gir dediniz. Benim bulunduğum kurum tarafsız olmamı gerektiriyordu. Ancak bugün ülkenin büyük bir mücadeleye ihtiyacı var. Cüzdanını değil ülkesini düşünen kimselere ihtiyacı var. Bu sebeple ben öne çıktım. Bölgemiz seçmen yoğunluğuna sahip. Ben bütün siyasi partilerden Gebze bölgesindeki adaylara seçilebilir sıralarda yer vermesini istiyorum. Biz Ankara’da bir ekip olacağız. Bölgemiz için çalışacağız” dedi.

GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMALI

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Gebze’nin de büyükşehirli il olması gerektiğini vurgulayan Nail Çiler, “Biz büyükşehir statüsünde bir il olmak istiyoruz. Var mısınız? Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır. Biz eseri olanlardan olacağız. Gebze’ye geldiğimden beri ne istediysem başardım. Hünkar Çayırı halkın malıdır dedik. Hünkar’ın kemikleri sızlardı, bu alanı halkımıza kazandırmak için mücadele ettik. Askeri kışla gitti dediler. Askeri Kışla bugün ne oldu? Millet Bahçesi oldu. Kötü mü oldu arkadaşlar? Ben kendimi vitrine çıkarmak için gitmiyorum, Gebze’yi vitrine çıkarmak için Ankara’ya gidiyorum. Hiç kimse Gebze’nin il olmasına karşı değil. Devlet Bahçeli ne dedi? Cumhuriyet’in 100. yılında 100 il yapılacak dediler. Bunu onlar yapmadı, biz yapalım arkadaşlar. Ben farklı bir milletvekili olacağım. Bunu herkese ispatlayacağım arkadaşlar. Ben insanlara aş, iş yaratmak için geliyorum. İnsanlara istihdam yaratmak için geliyorum arkadaşlar. Evet, politika Ankara’dan yönetilir ancak sanayi Gebze’de yönetilir. Ben dün ne isem bugün de oyum. Söz veriyorum, değişmeyeceğim.

“BİREYSEL İŞLERLE UĞRAŞMAM”
Ben batı yakasının temsilcisi olmak istiyorum, Var mısınız? Ben bireysel işlerle uğraşmam arkadaşlar. Bir il emniyet müdürünün atamasıyla uğraşmayacağım. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklayacağım. Sizden ricam, birine haksızlık edersem, birinin hakkını yersem ne olur bunlar yazarsın. Benden hesap sorulsun. Ben CHP’nin adayı da olsam bütün siyasi görüşleri kucaklayacağım. Elbette sizlere partimi de anlatacağım, genel başkanımızı da anlatacağım” dedi.

AdminAdmin