SİYASET
Giriş Tarihi : 13-08-2023 11:31

MHP Gebze'den İL çıkışı

MHP Gebze İlçe Teşkilatı düzenlediği basın toplantısında hem yeni yönetimini tanıttı hem de Gebze’nin il olma konusu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MHP Gebze'den İL çıkışı

12 Temmuz tarihinde MHP Gebze İlçe Başkanı olarak atanan Ali Yalsız ve yeni yönetim kurulu üyeleri Gebze basını ile bir araya geldi.

Başkan Ali Yalsız, yeni yönetim ile çalışmalara başladıklarını belirtirken, 3 bölge ve 40 mahallede teşkilatlanma ile temsilcilik çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıtırken, İlçe Sekreteri Erdal Kabaca, Gebze’nin il olma konusu ile ilgili önemli açıklamada bulundu.

Erdal Kabaca, “8 Ağustos 2002’de yani 21 yıl önce o dönemki milletvekilimiz Kemal Köse ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Gebze’nin il olması için bir kanun teklifi verdik. Biz 21 yıl önce bu konuda neredeysek şu anda da oradayız. Bu kanun teklifimizin arkasındayız” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ali Yalsız, Gebze’nin il olmasını MHP Gebze’nin herkesten çok istediğini vurgularken, Gebze’nin menfaatlerinin öncelikleri olduğunu söyledi.

AdminAdmin