SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 08-09-2020 17:43

Kentsel dönüşümün örnek projesi Match Colors

Kentsel dönüşümün örnek projesi Match Colors

Gebze bölgesinin inşaat sektöründeki öncü kuruluşlarından Match Group, kentsel dönüşüm projesi olan ‘Match Colors’ projesinin temelini attı.

Gebze’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak görülen Mathc Colors bu yönüyle anlamlı bir proje olarak dikkat çekiyor.

Gebze’nin Osman Yılmaz Mahallesi Bahariye Caddesi’nde 90 dairelik kentsel dönüşüm projesi için bugün temel atma töreni düzenledi. Programa; Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Match Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş, Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Mimarlar Odası Başkanı Cenk Elgin katıldı.

Match Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş, 2021 yılı Aralık ayında konutların hak sahiplerine teslim edileceğini belirterek, “Match Group olarak Gebze’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin gelişmesi adına eski binaları yıkıp yerine yeni binaları yapmak buraya değer katacak. Sizlerin desteği ve duasıyla bu tarz projelerin devamının geleceğine inanıyorum” dedi.

ÇİLER: BEREKETLİ OLSUN

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise, “Ben devletimizin de inşaat sektörüne teşvik vererek bu önemli sektörü ayakta tutması gerektiğini düşünüyorum. Gebze’mize yakışan bu önemli projenin hayırlı olmasını diliyor ve kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KADI: GÜÇLÜ ŞEHİRLER GÜÇLÜ BİNALAR İLE OLUR

Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Kadı da, “Hepimiz Depremi yaşamış, ne yazık ki unutmuş ve direnmekte olan bir şehirdeyiz. Depremi herkese anlatarak tedbirli olmalıyız. Bu anlamda kentsel dönüşüm önem arz ediyor. Kaliteli dönüşüm yapıları şehrimizi güzelleştirecektir. Güçlü şehirler güçlü binalar ile olur. Bölgeyi güzelleştirme adına sorumluluk alan Match Group’u tebrik ediyorum “dedi.

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Cenk Elgin kentsel dönüşüm projelerinin rantsal dönüşüm olmadan, şehirlerin büyümesine katkı sunması gerektiğini ifade etti.

AdminAdmin