GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-02-2023 18:52

GTO yardımlarını sürdürüyor (VİDEO)

Gebze Ticaret Odası deprem bölgesinde sıcak yemek veriyor, yardım tırları gönderiyor. Başkan Nail Çiler çalışmaları bizzat koordine ediyor.

GTO yardımlarını sürdürüyor (VİDEO)

Gebze Ticaret Odası, deprem bölgesi için sıcak yemek ve yardım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Nail Çiler deprem bölgesinde yardım çalışmalarını bizzat koordine ediyor.

Gebze Ticaret Odası, 120 bin kişiye sıcak yemek verebilir kapasiteli Mobil Mutfak Tırı ve Mobil Aşevi yemek dağıtımı için gereken tüm lojistik malzeme, görevli ve personel ile birlikte depremin ilk günü deprem bölgesine gönderdi. GTO mobil tırı depremzedelere, arama kurtarma ekiplerine, güvenlik görevlilerine ve sahada olan tüm gönüllülere sıcak yemek çıkarıyor.


ONLARCA TIR YARDIM MALZEMESİ

Diğer yandan rama kurtarma çalışmalarında ihtiyaç duyulan iş makine ve ekipmanlarından, depremzedeler için gerekli olan temel gıda ve ihtiyaç malzemelerine; sağlık, hijyen ve medikal ürünlerine; yaşam konteynırları, mobil su arıtma ve mobil tuvalet sistemlerinden barınma ve ısınma gereksinimlerini karşılayacak ekipmanlarla dolu 50’nin üzerinde tır depremin etkilediği tüm bölgelere düzenli olarak sevk edildi.

YARDIMLAR GÖNDERİLİYOR

GTO Deprem Koordinasyon Merkezi de üyelerimizden, deprem bölgesine yardım ulaştırmak isteyen vatandaşlardan gelen yardımları koordine ederek depremzedelere ulaştırmayı kesintisiz sürdürüyor.

AdminAdmin