SİYASET
Giriş Tarihi : 03-04-2023 16:52

Gebze DEVA'ya Ahmet Demirtaş atandı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Başkanlığına Ahmet Demirtaş atandı.

Gebze DEVA'ya Ahmet Demirtaş atandı

14 Mayıs seçimleri nedeni ile kurucu başkan Kemal Memiş görevinden istifa etmişti. DEVA Partisi’nin kurucuları arasında yer alan Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Demirtaş, Gebze İlçe Başkanı olarak atandı.

GEBZE’DEN YÜKSEK OY ALACAĞIZ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı ile girecek olan Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu DEVA Partisi, Gebze’de yeni başkanını belirledi. Milletvekili aday adaylığı için İlçe Başkanlığından istifa eden Kemal Memiş’in yerine, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Demirtaş atandı .DEVA Partisi’nin Kocaeli’de ki ilk mitingini Gebze’de yaptığını hatırlatan Ahmet Demirtaş, “DEVA Partisi Türkiye için büyük önem taşımakta, Ülkemize ve demokrasimize ciddi katkıları olacak bir parti. Türkiye için olduğu kadar bölgemiz içinde büyük öneme sahip partimiz, Gebze’de geniş kesimlerden ilgi gören, her geçen gün de daha çok Gebzeliyle bütünleşmektedir. Bulunduğumuz konum yada mevkilerin çok önemi yok, biz DEVA Partisi’ne gönlümüzü vermiş, Genel Başkanımıza inanmış kişileriz. Bu partinin Gebze gibi önemli bir İlçe’de kurucuları arasında yer almaktan onur duyuyorum. Genel Merkezimiz ve İl Yönetimimiz tarafından Gebze İlçe Başkanlığı’na layık görülmemde beni ayrıcı gururlandırmıştır. Önümüzde Ülkemiz adına çok önemli bir seçim var. Biz bu seçimden en yüksek oyu almak için çaba gösteriyoruz. Gebze’den çok yüksek oy alacağımızı biliyoruz, bunun içinde gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocaeli’den en ez bir Milletvekili çıkartmak gibi amacımız var” dedi. 1983 yılında Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde Dünyaya gelen Ahmet Demirtaş, uzun yıllardır Gebze’de ikamet ediyor, inşaat ve e-ticaret işleri yapan Ahmet Demirtaş, evli ve iki çocuk babasıdır.

AdminAdmin