SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 01-07-2022 19:44

Gebze, Ali Babacan'a hazır

Gebze, Ali Babacan'a hazır

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kocaeli mitingini Gebze’de yapacak. 2 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’da yapılacak. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Gebze ilçe Başkanı Kemal Memiş tüm Kocaelileri yapılacak olan mitinge davet ederken tüm hazırlıklar da tamamlandı.

Deva Partisi’nin Türkiye’de ikinci Kocaeli’de ise ilk mitingi 2 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’da Gebze yeni adliye binası yanında bulunan Mevlana Kapalı Pazar Alanında yapılacak.

DEVA Partisi Gebze ilçe Başkanı Kemal Memiş, Kocaeli’de ki bu ilk mitinge katılımın yüksek olacağını vurguladı. Memiş, “Biz miting alanı için Gebze Merkezde bulunan Demokrasi meydanını talep etmiştik ancak güvenlik gerekçeleri bahane edilerek bizi farklı yere yönlendirdiler. Oysa bu alan gezdiğimiz 1 Mayıs’ta işçi bayramı için tahsis edilmişti. Umarız büze bu alanı kullandırmayan yöneticiler iktidar partisi ve onun ortakları içinde aynı hassasiyeti gösterir ve güvenlik gerekçesiyle burada miting yaptırmaz” dedi.

TÜM GEBZE HALKI DAVETLİ

Halkın iktidarı dinlendirmek istediğini belirten Kemal Memiş, “Deva Partisi, her derde deva olmak için geliyor. Ülke sorunlarıyla ilgili olarak birçok çalışma yapıldı, sorun ve çözümleri üretildi. Ülkeyi yönetebilecek kadrolarımız var. Ben bu yaşıma geldim derin yoksulluk diye bir kavramı ilk defa duyuyorum. Gençlerimiz insanlarımız bezlenme bozuklukları yaşamaya başlıyor. Ne et yiyebiliyor ne tahıl… Türkiye’nin tek sorunu bu da değil. Öncelikli sorunlarımızdan biri de yabancı uyruklular. Akılcıl politikalarla bu sorunu çözmek bizim de önceliğimiz olacak. Tüm Gebzelileri bu mitinge davet ediyorum” dedi.

AdminAdmin