SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 19-10-2022 10:00

Gazeteciler federasyonlarından Başkan Çiler'e ziyaret

Gazeteciler federasyonlarından Başkan Çiler'e ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, dün Gebze’ye geldi.

TGF Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve TDGF Genel Başkan Yardımcısı İsmail Kahraman’ın davetlisi olarak Gebze’ye gelen genel başkanlar ilk önce Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret ettiler.

Bir süre önce gerçekleşen Gebze Ticaret Odası seçimlerini büyük bir zaferle kazanan Nail Çiler’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren gazeteciler federasyonu başkan ve yardımcıları, Başkan Çiler’i bu başarısından dolayı kutladılar.

Sık sık Gebze’ye gelen ve GTO Başkanı Nail Çiler’i ziyaret eden TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, basına desteklerinden dolayı da Başkan Çiler’e teşekkür etti. TDGF Genel Başkanı Menderes Demir de, Türk Dünyası gazetecilerine yönelik yaptıkları çalışmaları anlattı.

GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin’in de yer aldığı görüşmede birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Gebze’yi gezdiler

 

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve TDGF Genel Başkanı Menderes Demir GTO ziyaretinden sonra Gebze’yi gezme fırsatı buldular. Levent Altun ve İsmail Kahraman ile birlikte Gebze Çoban Mustafapaşa Camisini ve Gebze çarşısını gezen genel başkanlar Gebze’nin çok büyük bir ilçe olduğunu ve il olması gerektiğini de vurguladılar.

 

AdminAdmin