SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 14-01-2020 21:55

Darıca Final, gazetecilerle öğrencileri buluşturdu

Darıca Final, gazetecilerle öğrencileri buluşturdu

Bölgemizin başarılı eğitim kurumlarından Darıca Final Okulları’nın, “Kariyer Günleri” etkinliği, öğrencilerle gazetecileri bir araya getirdi

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ve okul öğretmenlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan gazeteciler, minik öğrencilere mesleğin inceliklerini ve ilkelerini aktardı ve sorularını yanıtladı.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, panel öncesi gazetecilerle birlikte öğlen yemeği yerken, sonrasında ise Kariyer Günleri kapsamında gazeteciler hem 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü hem de mesleki konularda öğrencilere bilgiler verdiler.

Etkinliğe katılan  gazeteciler Levent Altun, Erol Polat, Ercan Sarıçam, Cengiz Akgün, Bülent Kömürcü, Necdet Narin,  Adnan Ayvaz, Murat Gökkaya mesleki konuşmalar yaparak öğrencilerin sorularını da yanıtladılar. 

Etkinlikte ayrıca Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun sorulan soruları bilen  altı öğrenciye kitaplarını imzalayarak hediye etti.

Program sonunda ise etkinliğe katılan gazeteciler adına okul tarafından 1 adet fidan bağışının yapıldığına dair TEMA Vakfı tarafından bir teşekkür belgesi ile 10 Ocak Çalışanlar Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü onuruna düzenledikleri Kariyer Günleri etkinliğine katılan gazetecilere teşekkür belgesi verildi.

AdminAdmin