SPOR
Giriş Tarihi : 12-10-2023 12:41

Basın turnuvasında Fil Ajans ve Şifa yarı finale yükseldi

31. Gebze Basın Turnuvası’nda Fil Ajans, çeyrek finalde AK Parti Gebze’yi 12-9 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Şifa OSGB de Ceylan Otomasyonu’u 4-3 yenerek yarı finale çıktı.

Basın turnuvasında Fil Ajans ve Şifa yarı finale yükseldi

Gebze Birlikspor’un yıldız oyuncularından kurulu Fil Ajans, gruplardan sonra eleme maçlarında da şovunu sürdürdü. Bu yılın en çok dikkat çeken ekiplerinden olan AK Parti karşısında etkili bir oyunla turu geçen Fil Ajans’da Azad bir kez daha oynadığı futbol ve attığı gollerle gecenin yıldızı oldu.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Avukat Bilal Durmuş Kurt ve Yönetim Kurulu, takımı oluşturma aşamasından başlayarak, teşkilatları harekete geçirirken, maçlara gösterdikleri ilgi ile de dikkat çektiler. Grup maçlarını 9 puanla lider olarak tamamlayan AK Parti, çeyrek finalde Fil Ajans ile eşleşti. Bu kritik maç öncesi Ömer ve Caner’in sakatlanması, AK Parti’nin gücünü azalttı. İki yıldızının yerini dolduramayan AK Parti, Fil Ajans’a mağlup olarak turnuvadan elendi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kurt, karşılaşma sonrası her iki takım oyuncularını tebrik ederek, mücadelelerinden dolayı tüm oyunculara teşekkür etti.

GEBZESİAD’DAN PRİM MORALİ

GEBZESİAD Yönetim Kurulu, çeyrek final maçı öncesi Fil Ajans’a grupta ki başarısından dolayı prim verdi. GEBZİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Soner Saka’nın takımı BBS Lojistik ile Gülseren Parlakoğlu’nun takımı Fil Ajans maçı öncesi GEBZESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş, iki takıma başarılarından dolayı 20 bin liralık prim vereceklerini söylemişti. Fil Ajans Takımı 10 bin liralık gruptan çıkma primini AK Parti maçı öncesi aldı. Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Aydın, İsmail Korkmaz, Gülseren Parlakoğlu, Caner Pesen ve Soner Saka, karşılaşma öncesi Fil Ajans soyunma odasına giderek, takım sorumlusu Harun Yılmaz’a söz verilen primleri taktim ettiler.

Ceylan’a Tuncer Saltaş ağır ceza kesti

Uzun yıllardır MAGİAD Yönetim Kurulu’nda birlikte görev yapan, aynı zamanda kapı komşu olan, iki aile dostu Köksal Aydın ile Tuncer Saltaş’ın takımları yarı finalde birbirlerine rakip oldu. Şevket Baş ve Şafak Şimşek’in kaptanlığını yaptığı Ceylan Otomosyon ile Tuncer Saltaş’ın formasını da giydiği Şifa OSGB maçında, tüm otoritelerin favori gösterdiği Köksal Aydın’ın ekibi, ilk yarısını 3-0 önde bitirdiği maçta, 4-3 mağlup olarak, turnuvaya veda etti.

Futbol sahalarında ender görülecek bir şoku yaşayan Gebze Masterlerin oluşturduğu Ceylan Otomosyon, rakibine üstünlüğünü kabul ettirip, 3 farklı da önde olduğu mücadelede son on dakikada kalesinde gördüğ3ü 4 golle turnuvaya veda etti. Maçın yıldızı Şevket Baş, ikinci yarıda yerini takım arkadaşlarına bırakırken, yapılan oyuncu değişiklikleri Ceylan Otomosyon’un kaybetmesinde en önemli etken oldu. Karşılaşmanın hakeminin de uzatma göstermeyerek, katkı sunduğu yenilgi sonrası, izleyenler ve takım oyuncuları büyük şok yaşarken, tüm ekibi teselli etmek Köksal Aydın’a düştü. Aydın, yarı finale yükselen ekibinde yabancı olmadığını belirterek, “şirketimizin takımı değil, yöneticisi olduğumuz kurumumuzun takımı yarı finale yükseldi. Hem Tuncer kardeşimizin bu turnuvada 28 yıllık emeği ve tecrübesi var. Üzülmediğimiz bir sonuç oldu ama o maç oradan, oraya nasıl geldi? Bunu hala anlamış değilim. Yapacak bir şey yok, arkadaşlarımızın, dostlarımızın takımlarını destekleyeceğiz” dedi. Tuncer Saltaş’da maçın nasıl döndüğünü anlamadığını belirterek, “sporcusundan, yöneticisine kadar hepsi dostumuz, arkadaşımız olan insanlar. Kaybetsek de üzülmezdik ama bizimde 28 yılın sonunda finaller görmeye hakkımız vardı, inşallah devamı gelir, Köksal abimizi de finalde temsil ederiz. Tüm emek veren, ter akıtan arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

AdminAdmin