GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-07-2019 09:05

Atmaca bıraktı, Doğan aldı

Atmaca bıraktı, Doğan aldı

Bölgemizin aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Marmara Girişimci İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Erhan Atmaca, sağlık sorunlarından dolayı başkanlık görevini bıraktığını, yönetim kurulu kararı ile yeni başkanın Murat Doğan olarak seçildiğini açıkladı.

Bu sabah yönetim kurulu ile basın toplantısı düzenleyen Erhan Atmaca, “MAGİAD olarak güzel çalışmalara imza attık, projelerimiz sürüyor. Önceliğimiz Gebze olmakla birlikte Sakarya ve İstanbul’dan da üyelerimiz var. Yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürürken, sağlık sorunlarım meydana geldi. Doktor tavsiyesi ile daha kontrollü olmam gerektiği için başkanlık görevimi bırakıyorum. Kopmuyorum ama daha verimli olabilmemiz için bayrağı yönetim kurulundaki bir başka arkadaşıma devrediyorum. Her zaman bir arada olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

YENİ BAŞKAN MURAT DOĞAN

 

Erhan Atmaca, kendisinden boşalan genel başkanlığa, yönetim kurulu kararıyla Murat Doğan’ın seçildiğini ifade ederken, yeni başkan Doğan bu görevden ötürü mutlu olduğunu kaydederek çalışmaların ve projelerin devam edeceğini söyledi.

Toplantıya MAGİAD’ın kurucu başkanı Tuncer Saltaş ve yönetim kurulu üyeleri de katılırken, toplantıda basın mensuplarının da sorularını yanıtladılar.

AdminAdmin