SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 31-10-2022 15:32

ACARHOROZ’DA HEDEF SÜPER LİG

ACARHOROZ’DA HEDEF SÜPER LİG

Darıca Gençlerbirliği A.Ş yüzde 51 hissesini alarak kulübün yeni sahibi olan Bursalı iş insan Serdar Acarhoroz Kulüp Başkanı Arif Gülen ile birlikte düzenlediği basın toplantısında satın alma süreci ve hedeflerini anlattı.

200 yıllık Burslı olduğunu sporu çok seven biri olarak her zaman sporun içinde olduğunu söyleyen Serdar Acarhoroz futbol sevdalısı olarak Bursaspor ile yol yürümekistediğini ancak olmadığını söyledi. Başarı aşkı yaşayan hayalleri olan bir insan olduğu ifade eden Acarhoroz şunları söyledi;’’Darıca G.B zor durumda olduğunu duyumlarını aldıktan sonra araştırdım konum olarak ta Bursa’ya yakın. Geldik Arif Başkanla görüştük ve el sıkıştık. Darıca G.B’ne ekstra katkı sunmak istiyorum. Koltuk sevdalısı değilim hedeflerim ve hayallerim var, takdir edilmekistiyorum. Hedefim yatırımlarla bu takımı süper lig statüsüne kavuşturmak. Bunun için 50 milyon TL bütçe ayırdık.

Ben Darıca’nın hafta sonu oynadığı maçta inanılmaz heyecanlandım ve gerildim. Anladım ki sahiplenmek böyle bir şeymiş. Darıca G.B artık olmazsa olmazımdır. Artık biz bir aileyiz, en iyi yerlere gelebilmesi için ne gerekiyoprsa yapacağız. Herkese kapımız açık , alt yapı bizim herşeyimiz desteğimiz her zaman olacak. Başarı için buradayız’’

AdminAdmin