SPOR
Giriş Tarihi : 20-09-2014 08:00

Sporun yeni adresi burası

Sporun yeni adresi burası

Ekrem Altun ile Hüseyin Demirbaş ortaklığında Gebze’nin Muammer Ersoy Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Ekrem Altun Spor Center, sağlıklı spor yapmak isteyenlerin adresi olmaya aday. ‘Sporun yeni adresi’ sloganıyla hizmet veren salonda vücut geliştirme, kondisyon, fitness, plates, aerobik, steps, kilo alma ve zayıflama hizmetleri veriliyor. Salona çocuklarıyla gelenler de unutulmamış. Büyükler spor yaparken, çocuklar da oyun alanında keyifli zaman geçiriyorlar.

Spor aletlerinin yanı sıra salonun tamamı yeniden tasarlanarak spor merkezine uygun bir hale getirildiğini söyleyen işyeri ortakları Ekrem Altun ve Hüseyin Demirbaş, üye kayıtlarının başladığını belirterek sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet ediyorlar.

 

 

Sağlık için spor önemli

 

Uzun yıllar vücut geliştirme sporunun içinde olan ve bu alanda geniş bir kesimin beğenisini kazanan Ekrem Altun, çocukluğundan bu yana hobi olarak yaptığı sporu şimdi bir meslek haline dönüştürdüğünü belirterek, sporun hem kişisel hem de toplumsal yönden çok önemli olduğunu anlatıyor. Sağlıklı bir vücut için sporun kaçınılmaz olduğunu kaydeden Ekrem Altun, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın en önemli yolunun da sportif etkinliklerden geçtiğini vurguluyor.

 

 

Salonda herkese yer var

 

 

Spor merkezinin diğer ortağı Hüseyin Demirbaş da, deneyimli ekip ve fiziksel donanım ile herkese hizmet sunduklarını kaydederek, “Hem kadınlar hem de erkeklere hizmet veriyoruz. Vücut geliştirmenin yanı sıra kilo alma, kilo verme, kondisyon, plates ve aerobik alanında da müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Büyükler spor yaparken, çocukları da oyun alanında eğlenecekler. Biz salonumuza gelen her müşteriyle birebir ilgilenerek verim almasını sağlıyoruz. Öncelikle salonumuza gelen müşterimizin beklentisini belirliyoruz daha sonra ise buna uygun bir çalışma programı hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Ekrem Altun Spor Center, Akse Sapağı Muammer Ersoy Caddesi’nde faaliyet gösteriyor. (Ayrıntılı bilgi için 05456354975-05469396806)

AdminAdmin