SİYASET
Giriş Tarihi : 27-12-2018 09:43

Serap Çakırdan çarpıcı açıklama

Serap Çakırdan çarpıcı açıklama

MHP Gebze belediye başkan adayı Serap Çakır, önümüzdeki yerel seçimler ve siyaset gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Levent Altun ve İsa Turhan’ın sorularını yanıtlayan Serap Çakır, “Eğer ittifak kararı ile adaylıktan çekilmeniz istenirse ne yapmayı düşünürsünüz?” sorusuna, şu yanıtı verdi:

“Eğer adaylığım çekilirse, öncelikle buna saygı duyarım. Ancak bana destek veren insanlarla oturup bu durumu değerlendiririm.”

Her seçimde adaylık teklifi  geldiğini ancak kabul etmediğini ifade eden Serap Çakır, kafasında bu seçimde de adaylık olmadığını ancak partisinin ısrarı ile aday olduğunu belirterek, “Her kesimden büyük destek görüyorum. Beklediğimden çok daha fazla bir ilgi var. Her siyasi partiden ve kesimden oy alabilecek bir adayım. Ziyaret ettiğimiz yerlerde bunu açıkça görebiliyoruz. Hedefimiz Gebze’de belediye başkanlığını kazanarak şehrin sorunlarını çözmek” diye konuştu.

 

GEBZE’YE ÇILGIN PROJELER

 

Gebze’nin sorunlarını çözmek amacıyla kısa, orta ve uzun vadede projeler oluşturduklarını belirten Serap Çakır, spordan sosyal hayata, şehirdeki trafik ve otopark sorunundan gençlere ve kadınlara yönelik istihdam ve ekonomik projelerle halkın karşısına çıkacaklarını kaydetti.

Gebze’de 18 yıldır iş dünyasında başarılı bir iş kadını profili ve Gebzespor kulüp yöneticiliği ile öne çıkan Serap Çakır, gazetecilik kariyerinin yanı sıra siyasetteki etkisiyle de adından söz ettiriyor.

AdminAdmin