SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2019 01:32

Serap Çakır bir ilki gerçekleştirecek

Serap Çakır bir ilki gerçekleştirecek

Bağımsız Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır, bugüne kadar hiçbir siyasetçinin yapamadığını yapacak, canlı yayında vatandaşların karşısın acıkarak sorularını yanıtlayacak.

Bağımsız belediye başkan adayı olduktan sonra sadece Gebze değil Kocaeli’nin siyaset gündemini altüst eden Serap Çakır, tek başına adeta partilerle yarışıyor ve onların yapamadığını yapıyor.

Bir yandan her gün yüzlerce vatandaşla görüşen Serap Çakır, diğer yandan da her mahallede seçim koordinasyon merkezleri kurarak tüm mahallelerde etkin bir çalışma sürdürüyor.

 

VATANDAŞIN KARŞISINA ÇIKIYOR

 

Miting gibi açılışlar yapan, sabahın ilk ışıklarıyla çalışmalara başlayıp gün bitene kadar vatandaşlarla görüşen Serap Çakır, siyasete kattığı yeniliklere bir yenisini daha ekliyor.

10 Mart Pazar günü Gebze Kapalı spor salonu, siyaset açısından tarihi günlerinden birini yaşayacak.

Serap Çakır, canlı yayında Gebzelilerin sorularını yanıtlayacak.

Bugüne kadar hiçbir siyasi partinin adayı canlı yayında vatandaşların karşısına çıkıp sorularını yanıtlama cesaretini gösterememişti.

Vatandaşlar istedikleri her soruyu Serap Çakır’a sorarak cevabını alacaklar.

 

 

DEV EKRANLARLA İZLETTİRİLECEK

 

Saat 17:00’da başlayacak program, dışarıya kurulacak dev ekranlarla da tüm katılımcılara izlettirilecek. Pazar günü yapılacak bu canlı yayın programına on bin civarında Gebzelinin katılımı bekleniyor. Gebzespor’un fanatik taraftar grubu Eskiçarşı’da Pazar günü yapılacak programla ilgili olarak Gebze Spor Salonu’nda görsel şova hazırlanıyor.

AdminAdmin