GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-08-2017 10:32

GTOdan Dilovasına dev yatırım

GTOdan Dilovasına dev yatırım

Gebze Ticaret Odası, Gebze bölgesinde her alanda yatırımlarını ve desteklerini sürdürüyor. Gebze’ye okul, Gebze ve komşu ilçelerine eğitim-sağlık ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birçok yatırım gerçekleştiren, destek olan Gebze Ticaret Odası bugün de Dilovası’na çok amaçlı halk eğitim sağlık ve kültür merkezinin temelini attı.

Dilovası merkezde bugün düzenlenen törenle temeli atılan ve yapımına başlanan Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkezi’nin yaklaşık 300 günde tamamlanması ve hizmete açılması bekleniyor. 4 katlı olacak merkezde hem halk eğitim faaliyetleri yürütülecek hem de aile sağlık ve kültür merkez olarak hizmet verecek.

 

ÇİLER:”DİLOVASI’NA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Temel atma töreninde konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası’na büyük önem verdiklerini belirterek, “Bu bölgede irtibat bürosu açtık. Dilovası içerisinde hiçbir banka yoktu. Tek bir bankada vardı. Oda gümrüğün içerisindeydi. Arkadaşlarımız ile bir araya gelerek bankalarla görüştük ve şube açmalarını sağladık. Ben Dilovalılara güveniyorum. Özellikle bu bölgenin halkı gelen nimeti geri çevirmez” şeklinde konuştu.

 

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

 

Oda olarak eğitime büyük önem verdiklerini de söyleyen Başkan Çiler, “Ülkesini seven ve hizmet eden yeni nesiller için eğitim her zaman önceliğimiz. Vakıf olarak yaptırdığımız lise bu yıl üçüncü mezunlarını verdi” diye konuştu.

450 üniversite öğrencisine burs verdiklerini de hatırlatan Başkan Çiler, eğitimin yanı sıra bölgemizin sağlık ve sosyal ihtiyaçlarına da katkı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Törende konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da yapılan yatırımlar ile Dilovası’nın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Törene, eski Dilovası Kaymakamı olan Esenler Kaymakamı Hulisi Şahin ile Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan da katıldı.

Konuşmaların ardından, yapılacak olan Halk Eğitim ve Kültür Merkezinin hayırlara vesile olması temennisi ile dua edildi, kurban kesildi.

 

 

AdminAdmin