SPOR
Giriş Tarihi : 13-12-1901 23:45

Fenerbahçeliler şampiyonluğu kutladı

Fenerbahçeliler şampiyonluğu kutladı

Gebzeli Fenerbahçeliler, 19’uncu şampiyonluğu Şişecam’daki Cammekan tesislerinde doyasıya kutladılar. Gebze Fenerbahçeliler Derneği’nin organize ettiği kutlama etkinliğine iş, spor, siyaset ve protokol dünyasından çok sayıda Fenerbahçeli sima katıldı.

Fenerbahçeli yönetici ve futbolcuların da katıldığı kutlama programında Fenerbahçeliler hem müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler hem de halay ve danslarla coştular.

Katılımcıların sarı-lacivert formalarıyla geldikleri gecenin ilerleyen saatlerinde ise havai fişek ve konfeti şovu vardı.

 

Fenerbahçelilerin kutlama etkinliğine Fenerbahçeli olduğu bilinen CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker, CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, ilçe yöneticisi Hikmet Koçoğlu, Serdar Tüze, Matbaacılar Dernek Başkanı Ozan İlyasoğlu katıldı. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlayanlar arasında  koyu Fenerbahçeli olan Kardiyoloji Uzmanı Can Yoldaş, müzisyen Ersen Esen ve Doktor Mustafa Anaç’ın yanı sıra Beşiktaş taraftarı CHP Kocaeli büyükşehir belediye meclis üyesi Dilek Tan da yer aldı.

AdminAdmin