SPOR
Giriş Tarihi : 10-03-2014 08:19

Fenerbahçe attı, Trabzonda maç yarım kaldı!

Fenerbahçe attı, Trabzonda maç yarım kaldı!

Spor Toto Süper Ligde 24. Haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile lider Fenerbahçe arasında Avni Aker Stadı da oynanan karşılaşma, seyirci olayları nedeniyle yarıda kaldı. Hakem Bülent Yıldırım, maçı tatil etti.

 İlk 45 dakikada tribünlerden birçok kez sahaya yabancı madde atıldı. 30. dakikada sahaya atılan taş nedeniyle maça ara veren hakem Yıldırım aynı olaylar ilk yarının son dakikalarında da tekrarlanınca soyunma odasına girdi.

Stat içinde ve dışında yaşanan olaylarda yaralanan polislerin soyunma odası koridorlarına taşındığı iddia edildi.

Stadyum çıkışında toplanan taraftarlara polisin müdahalesi başladı. Polis zor kullanarak Avni Akerin Protokol Tribünü ve futbolcu çıkışında toplanan taraftarları dağıtıyor.

 

TFFDEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

TFF resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada Trabzonspor - Fenerbahçe. müsabakası tatil edildiğini resmen ilan ilan etti. TFFden yapılan açıklama şöyle;

"Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında oynanan Trabzonspor A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. müsabakası yaşanan seyirci olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi. Tatil edilen bu müsabaka ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek."

AdminAdmin