SİYASET
Giriş Tarihi : 19-01-2019 09:17

Ercan Dalkılıç basın toplantısında konuştu

Ercan Dalkılıç basın toplantısında konuştu

Saadet Partisi Dilovası belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç, “Dilovası’na üvey evlat muamelesi yapanları 31 Mart’ta sandığa gömeceğiz” diye konuştu.

Saadet Partisi, Dilovası belediye başkan Ercan Dalkılıç’ı, Tavşancıl’da düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

SP Dilovası ilçe başkanı Mustafa Türe, “Yaptığımız istişareler sonunda Dilovası’nı ‘Gülovası’ yapacak kişinin Ercan Dalkılıç olduğuna kanaat getirdik. Ercan Dalkılıç Dilovası’ndaki halkın abisi, kardeşi” diye konuştu.

 

ÇELİK : “YA PARTİ, YA DİLOVASI KAZANACAK”

 

SP Kocaeli il başkanı Nurettin Çelik de, Ercan Dalkılıç’ı ‘şefkat eli’ diye nitelendirirken, “Dilovası’nda Milli Görüş belediyecilik anlayışını Ercan Dalkılıç’ın tecrübesiyle birleştireceğiz. Dilovası’na Dalkılıç’ın şefkat eli değecek” diye konuştu.

 

DALKILIÇ : “YA AKP, YA BİZ…”

 

Dilovası Belediyesi’nin kurucu ve ilk belediye başkanı olan Ercan Dalkılıç bu kez Saadet Partisi’nden belediye başkan adayı oldu. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den olan ve çok az farkla seçimi kaybeden Dalkılıç bu seçimde de seçimin en büyük favorilerinden.

Konuşmasında Dilovası’na yatırım yapılmadığını kaydeden Dalkılıç, “Biz 1987’de kurduğumuzda beldeydi, büyükşehir yoktu, bütçesi çok düşüktü. Buna rağmen bütün altyapısını tamamladık. O zamanlar, ‘neden bu kadar büyük belediye binası yapıyorsun?’ diye eleştiriyorlardı, bugünler için yaptık. İleriyi görmek gerekiyor. Bugün ise kültür merkezi ve hastane dışında hiç yatırım yapılmadı. Dilovası’na üvey evlat muamelesi yapanları sandığa gömeceğiz” dedi.

 

KÖMÜRCÜLER OSB GİDECEK

 

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Dalkılıç, “Gerekirse önünde yatarız. Kömürcüler OSB mutlaka gitmeli” diye konuştu.

AdminAdmin