SPOR
Giriş Tarihi : 29-06-2015 03:03

Darıca’nın yeni hocası sözleşmeyi imzaladı

Darıca’nın yeni hocası sözleşmeyi imzaladı

-Darıca Gençlerbirliği, Teknik Direktör Yavuz İncedal’la sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan İncedal; ‘’ kişilikli, karakterli, takımın yapısına uygun formasına sahip çıkan ruhunu, bedenini o sahaya veren futbolcuları transfer edeceğiz’’ dedi.

 

Daha önce İncedal’la prensip anlaşmasına varan ve ön protokol imzalayan Darıca Gençlerbirliği yönetimi, İncedal’ın Çorum Belediyespor’la sözleşmesini feshedememesi sebebiyle resmi imzayı geciktirmişti. Çayırova yöneticileri ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın hazır olduğu  törende İncedal ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Darıca Gençlerbirliği Kulüp Binasında yapılan imza törenine, Darıca Belediye Başkanı ve kulüp onursal başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk ve Yavuz İncedal’ın yardımcılığını yapacak olan Yardımcı hoca Gökhan Kaynak katıldı.

 

Törende konuşan onursal Başkan Şükrü Karabacak, çok değerli bir hocayla anlaştıklarını, imza atılmasının ardından hocamızın bilgisi dahilinde en kısa zamanda transfer komitesinin çalışmalarıyla önce iç transfer sonrasında da takıma ihtiyaç duyulacak dış futbolcularla iletişime geçilerek takımı oluşturacaklarını söyledi.

Karabacak şöyle devam etti; ‘’İnşallah geçmiş yıllarda yaşamış olduğumuz sıkıntıları bu dönem yaşamayacağız. Şampiyon bir takım kurmak önceliğimiz yok, kuracağımız takım sahada mücadele eden Darıca’ya yakışan, sahada mücadele eden bütün maçlarını kazanma arzusu ile mücadele verebilecek bir ekip kurmak ana hedefimiz dir. Herkese başarılar diliyorum.’’

 

Kulüp Başkanı Abdullah Örs’de yaptığı konuşmada, yeni yönetimle yeni bir sayfa ve yeni bir sezon açıyoruz. tecrübesi başarıları belli, işine ve görevine sadık hocamızla yola koyuluyoruz. İç ve dış transferle sahada mücadele edecek genç, mütevazi bir takım kurmak için hep beraber karar vereceğiz. Hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.

 Direktör Yavuz İncedal’da basın toplantısında yaptığı konuşmada Darıca G.B’ni çok iyi tanıdığını, kulübe karşı yabancı olmadığını, gerek futbolcu gerekse de teknik direktör olarak çok sefer karşı kaeşıya geldiklerini bu nedenle yapılan teklifi hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini, Darıca G.B’ne gelmekten çok mutlu olduğunu böyle bir kulübe hizmet etmekten de onur duyacağını söyledi. Teknik heyet içinse Allah bugünlere nasip etti. Hayalim hep başarı içerisinde koşmak, hem başarıyı hem başarılı olmayı seviyorum.’’

Basın toplantısında gazetecilerin takım hakkındaki ve transferlerle ilgili sorularını da cevaplandıran Yavuz İncedal; ‘’Takımı tanıyorum bu sezon 4 kez karşılaştık. Ligde beğendiğim takımlardan bir tanesiydi, mukavelesi biten, ayrılmak isteyen futbolcularımız olabilir henüz bu konuda yönetimimizle oturup konuşamadık. Hep beraber oturacağız kişilikli, karakterli, takımın yapısına uygun formasına sahip çıkan ruhunu, bedenini o sahaya veren transferleri ele alacağız.’’ Dedi.

Konuşmaların ardından Yavuz İncedal 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin