SPOR
Giriş Tarihi : 15-10-2018 01:32

Darıca da hedef süper lig

Darıca da hedef süper lig

Darıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Oktay Derelioğlu göreve başladı. İmza töreninde konuşan Derelioğlu hedeflerinin Darıca Gençlerbirliği’ni süper lige çıkarmak olduğunu söyledi.

Hafta arasında Abdülkadir Aslan ve teknik ekibiyle yolarını ayıran Darıca Gençlerbirliği’nde göreve Oktay Derelioğlu getirildi. Derelioğlu ve ekibi kulüp tesislerinde Darıca Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübün onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahit Vural’ında katılımıyla sözleşme imzaladı. Sözleşmenin sezon sonuna kadar olduğu ifade edildi.

Bu markayı silmeye kimsenin gücü yetmez

Törende konuşan Başkan Karabacak, ‘’Bugün kulübümüzün yeni bir sürece ilk adımı olarak değerlendirebiliriz. Ligin başlamasıyla bugüne kadar olan süreç içinde görev yapan teknik heyetimize teşekkür ediyorum. İyi niyetle takımı kurduk, kamp çalışmaları ve devamındada lige başladık aldığımız sonuçlar bu tablonun değişmesine neden olmuştur. Takımımız normal seviyenin altında gidince görev değişikliğine karar verdik. Oktay Derelioğlu ve ekibiyle yeni bir döneme başladık, yeni bu süreç inşallah Darıcamıza hayırlı olur. Darıca Gençlerbirliği emin adımlarla yoluna devam ediyor, camiamızın sahip çıkmasıyla dimdik ayakta olmaya devam edecektir. Herzaman hedefleri olmuştur bu sene de 2. Lige çıkmış bundan sonrada bu başarıların devamının geleceğine inanıyorum. Oktay Derelioğlu ve ekibine başarılar diliyorum, herzaman yanlarında olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Kulüp başkanımıza ve yönetimine de gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Darıca Gençlerbirliği bir markadır bu markayı silmeye kimsenin gücü yetmez. Bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Hedef süper lig

Oktay Derelioğlu da konuşmasının büyük hedefler için Darıca Gençlerbirliği’ne geldiklerini belirtti. Derelioğlu şöyle devam etti;’’Belediye ve aynı zamanda kulübün onursal başkanı Şükrü Karabacak ve kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Darıca Gençlerbirliği örnek aldığımız, dışarıdan sürekli takip ettiğimiz, sempati ile baktığımız bir kulüp olmuştur. Burada biz Darıca’da sevgi ve huzur ortamı ortamı olduğunu hisettik. Ben ve teknik ekibim pozitif ve uzun vadeli yapı olarak düşünerek kabul ettik. Herşeyden önce çok çalışarak birşeyler yapacağız. Ben burada olmaktan son derece mutluyum. Konuşarak değil çalışarak başarıya ulaşacağız bunuda yavaş yavaş göreceksiniz. Darıca halkınında desteği ile çok güzel yerlere geleceğiz. Biz kısa vadeli değil uzun vadeli Darıca Gençlerbirliği’ni süper lige çıkaracak bir düşünce yapısı ile buradayız. Burası artık bizim kulübümüz ben ve ekibim çalışkan bir ekibiz. En büyük desteğimiziğin de Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olacağına inanıyorum. Biz örnek bir kulüp olmak istiyoruz.

Başarının yanısıra kurumsallıkta önemli

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Oktay Derelioğlu kulübün tesislerini çok beğendiğini söyledi. Derelioğlu;’’ Hedeflerimiz arasında başarının yanısıra kurumsallıkta çok önemli bunu zamanla hepbirlikte göreceğiz. Bir üst lige çıktığımızda yeni bir stadımız daha iyi bir tesislerimiz olacak. Akhisarspor bugün avrupa kupalarında mücadele ediyorsa Darıca niye etmesin? Bu mantıktayız.’’ Şeklinde konuştu.

Darıca Gençlerbirliği teknik heyetinde şu isimler yer alıyor; Sportif Direktör: Hakan Menekşe, Teknik Direktör; Oktay Derelioğlu, Yardımcı Antrenör İsmail Şengül, Atletik performans Antrenörü Muhammet Emin Tizgili, Analiz Antrenörü Yasin Erdal, Kaleci Antrenörü Ayhan Kızılelma

AdminAdmin