SAĞLIK
Giriş Tarihi : 02-03-2014 10:49

Balıkçılar köyü derneği buluşturdu...

Balıkçılar köyü derneği buluşturdu...

Ardahan Balıkçılar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine Gebze ve Darıca’dan çok sayıda konuk katıldı. Protokol üyeleri ve siyasetçiler de etkinliğe büyük ilgi gösterdiler.

Derneğin, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki lokalinde gerçekleşen etkinliğin bu ayki organizasyonunu siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden Coşkun Dursunoğlu üstlenirken, dernek başkanı Öztürk Dursun, etkinliği bir yıldır her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiklerini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.

Etkinlikte, konuklara yöresel yemekler ikram edilirken, yemekler davetlilerden tam not aldı. Kahvaltıya katılan dernek üyeleri de bu vesileyle buluşup hasret gidermiş oldular.

 

Siyasilerden yoğun katılım

 

 

Balıkçılar Köyü Derneği’ndeki etkinliğe CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak, CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösali, CHP Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Tahsin Tarhan, CHP Gebze belediye başkan adayı Yakup Yılmaz ve eşi Aysel yılmaz, CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu, SP Darıca adayı Yener Dursun, CHP Gebze belediye meclis üyesi adayı Salih Işık ve Kemal Balcı, CHP Darıca belediye meclis üyesi adayı Yavuz Dursun, CHP Gebze ilçe yöneticisi Hikmet Koçoğlu, SKM yöneticisi Farız Balıkçı, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı ve adayı Nevzat Aytekin, muhtar adayı Servet Yalçın, CHP’nin önde gelen siyasetçilerinden Cüneyt Akın, Gebze Kars Ardahan Iğdır dernek yöneticisi Gazeteci Levent Altun ve çok sayıda konuk katıldı.

AdminAdmin