Zafer Partisi'nin Gebze adayı Dr. Koray Topçu

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanlığı düzenlediği basın toplantısı ile Gebze adayını açıkladı. Zafer Partisi'nin Gebze adayı, şehrimizin sevilen ve başarılı isimlerinden Doktor Koray Topçu.

SİYASET - 07-01-2024 16:18

Zafer Partisi'nin Gebze adayı Dr. Koray Topçu

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara, "Gebze insanının sokaklarda güvenle dolaşabilmeleri için çalışıyoruz. Kaçak göçmenler en büyük sorun. Geçtiğimiz günlerde de Gebze sokaklarına kamyon kamyon kaçak göçmen salındı. Zafer Partisi iktidarında Gebzeliler sokaklarda güvenle gezebilecek" dedi. Özkara, seçimleri kazanabilmek için çalmadık kapı, girmedik mahalle ve köy bırakmayacaklarını da söyledi. Geçtiğimiz günlerde öldürülen kadın gazeteci Tülay Dağaşan'ın kendilerini üzdüğünü ifade eden Özkara, kadın cinayetlerinin bir an önce son bulması için gerekli yasaların çıkarılması ve önlemlerin alınması gerekitğini de sözlerine ekledi.

 

ENDER OĞUZ: AYRIM YAPACAĞIZ

 

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz da, "İlk adayımızı bugün Gebze'de açıklıyoruz. Kocaeli olarak zafer kazanmaya hazırız. Biz belediye kaynaklarının kullanımında ayrım yapacağız. Türk milletine ayrım yapacağız. Mültecilere kaynak ayırmayacağız, ruhsatlı işyerlerini denetleyeceğiz, yeni ruhsat vermeyeceğiz. Liyakatlı kadrolarla halka hizmet edeceğiz" dedi.

 

KORAY TOPÇU'DAN GEBZE PROJELERİ

 

Zafer Partisi Gebze belediye başkan adayı Doktor Koray Topçu, Gebze'nin sorunlarını bildiğini belirterek, "Buna yönelik olarak 100, 300 ve 500 günlük projelerimiz hazır, bunu daha sonra Gebze kamuoyu ile paylaşacağız. Deprem, şehirleşme, engelliler, trafik, otopark gibi başlıca sorunlara yönelik projelerimiz hazır. Beylikbağı'ndaki tapu sorununu çözeceğiz. Yaşlı bakım evleri, gençler için spor alanları, her mahalleye günün her saatinde açık olacak kreşler yapılacak. Kaynakları doğru kullanacağız, belediyenin kapıları tüm halkımıza açık olacak. Sağlık alanında destek sağlayacağız. Çocuklar açısından fırsat eşitliği sağlayacak dershaneler açacağız, mahalle meclisleri oluşturacağız" diye konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Arı'nın İlk Talimatı: Arapça Tabelaların Kaldırılması

Başkan Arı'nın İlk Talimatı: Arapça Tabelaların Kaldırılması

04-04-2024 - SİYASET

İYİ Parti Kocaeli Seçim Sonrası Değerlendirmesi

İYİ Parti Kocaeli Seçim Sonrası Değerlendirmesi

01-04-2024 - SİYASET