YRP Gebze adayından basın toplantısı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gebze Belediye Başkan adayı Kamil Ergün düzenlediği basın toplantısında projelerini açıkladı. Toplantıya YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, İl Başkanı Ali Taştan, İlçe Başkanı Engin Kılıç ve partililer de katıldı.

SİYASET - 26-01-2024 12:31

YRP Gebze adayından basın toplantısı

Gebze’nin ‘Refah Belediyeciliği’ni özlediğini belirten Kamil Ergün, “Halkın efendisi değil hizmetkarı olmaya adayım. Gebze, Refah belediyeciliğini özledi. Yerel kalkınma anlayışı ve Milli Görüş belediyeciliğini özledi. Siyaseti ticaret değil ibadet olarak gören kadrolarla yeniden halka hizmet edeceğiz” dedi.

Kamil Ergün, basın mensuplarına bazı hizmet projelerini ise şu şekilde sıraladı; “Depreme hazırlık, kentsel dönüşüm, trafik, otopark, sosyal tesisler, çocuk sokakları, deniz otobüsü, Çayırova-Kirazpınar metrosu, uyuşturucu ile mücadele, meslek edindirme kursları, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar.”

 

“Tabela asmakla şehir plancısı olunmuyor”

 

YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin de, “Daha iyi bir şeyler yapmak için çalışıyoruz. Gebze’de de hedefimiz bu. Seçimlere 5-6 ay kala tabela asmakla şehir plancısı olunmuyor. Trafik ve otopark konusunda sorunlar var. Yapılan iyi şeyleri de söyleriz, eksiklikleri de söyleriz” dedi.

 

“Çakma değil, orijinal aday”

 

YRP İl Başkanı Ali Taştan da yaptığı konuşmada, “Kocaeli’de 11 ilçe adayını açıkladık, önümüzdeki hafta Çayırova’yı açıklayacağız. 30 yıl sonra Milli Görüş anlayışını belediyelerde yeniden başlatacağız. Bazıları ‘çakma aday’ diyorlar. Bizim adayımız orijinal aday, Gebze’den aday” şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Arı'nın İlk Talimatı: Arapça Tabelaların Kaldırılması

Başkan Arı'nın İlk Talimatı: Arapça Tabelaların Kaldırılması

04-04-2024 - SİYASET

İYİ Parti Kocaeli Seçim Sonrası Değerlendirmesi

İYİ Parti Kocaeli Seçim Sonrası Değerlendirmesi

01-04-2024 - SİYASET