Özlem Kozankurt'a destek artıyor

Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü ve AK Parti Gebze Aday Adayı Dr. Özlem Kozankurt'un bu sabah Vadi Restaurant’ta, Gebzeli muhtarlar için düzenlediği kahvaltılı toplantıya, muhtarlardan katılımın yoğun olduğu gözlemlendi

SİYASET - 17-03-2023 23:03

Özlem Kozankurt'a destek artıyor

Dr. Özlem Kozankurt, muhtarlara yapmış olduğu konuşmada adaylığı için destek isteyerek, kahvaltıda şu ifadeleri kullandı:

“AKTİF SİYASETE ATILMAYA KARAR VERDİM”

“Memleketimin insanlarını ayrım yapmadan kucaklaması, fakir fukaraya şefkatle sarıp sarmalaması Sayın Cumhurbaşkanımıza olan saygı ve sevgimi daha da arttırdı ve "Ben de artık bu vatana ve millete hizmet davasının bir yerinde olmalıyım" diyerek aktif siyasete atılmaya karar verdim. Ak Parti Gebze ilçe Teşkilatına kayıt oldum ve akabinde 2015-2017 yıllar arasında yaklaşık 2,5 yıl Ak Parti Gebze ilçe yöneticisi olarak aktif siyasi görev yaptım.

"MUHTARLARIMIZIN HUZURUNDAYIM"

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimde, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için AK Partimize resmi başvurumu yaptım. Bugün buradan da, siz değerli muhtarlarımızın huzurundayım. Yaşadığım ilçe Gebze'me, yaşadığım kent Kocaeli'me ve canımdan çok sevdiğim ülkeme ve milletime en güzel hizmetleri verebilmek için Kocaeli Milletvekilliğine adayım. Desteklerinizi bekliyorum... Teşrifleriniz ve beni dinlediğiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum.”

1Özlem kozankurt muhtarlar
2Özlem kozankurt muhtarlar
3Özlem kozankurt muhtarlar
4Özlem kozankurt muhtarlar
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gebzeli Türkçüler’den  Sadık Güvenç ‘e Destek

Gebzeli Türkçüler’den Sadık Güvenç ‘e Destek

27-03-2024 - SİYASET

Yıldıztekin'den ekonomi projeleri

Yıldıztekin'den ekonomi projeleri

27-03-2024 - SİYASET