Kocaeli Zabıtası’ndan Yangın Tüpü Satışına Fiyat Denetimi

Kocaeli Büyükşehir Zabıtası, kent genelinde yangın malzemesi satışı denetimlerini sürdürerek fahiş fiyatların önüne geçiyor.

GÜNCEL - 28-01-2025 09:53

Kocaeli Zabıtası’ndan Yangın Tüpü Satışına Fiyat Denetimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Zabıta, Bolu’daki otel yangınının ardından yangın söndürme malzemelerinde görüldüğü iddia edilen fiyat artışları üzerine denetim başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu Kartalkaya’da yaşanan yangın faciasının ardından yangın tüpleri ve diğer yangın söndürme malzemelerinde görüldüğü iddia edilen fiyat artışları üzerine harekete geçti. Bu kapsamda Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kocaeli genelinde bu ürünleri satan işletmelere yönelik sıkı denetimler gerçekleştiriyor.

Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimde bulunan ekipler; yangın battaniyesi, yangın söndürücü sprey ve duman dedektörü gibi ürünlerin fiyatlarını Kartalkaya’daki yangın öncesi ve sonrası karşılaştırarak, fahiş fiyat artışı olup olmadığını kontrol ediyor. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Gökçe Körfezkent Esnafına Konuk Oldu

Başkan Gökçe Körfezkent Esnafına Konuk Oldu

05-12-2025 - GÜNCEL

Başkan Büyükgöz'den Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ziyaret

Başkan Büyükgöz'den Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ziyaret

04-12-2025 - GÜNCEL