Kars'ta "Grand Ani Otel" Yıldızlar geçidine sahne oldu

YAŞAM - 29-11-2023 15:12

Kars'ta

Kars Grand Ani Otel yönetimi, 24 Kasım öğretmenler günü için düzenlenen muhteşem gece herkesten tam puan aldı. Kars’ın gözde otellerinden biri olan Kars Grand Otel’de öğretmenler günü programı muhteşem bir geceyle kutlanıldı. Programa yoğun katılım gerçekleşti. Geceye Pınar Eliçe, Selma Geçer ve Besteci- şair Ahmet Selçuk İlkan gecenin yıldız isimlerindendi. Gece Eliçe’nin dansı ve Azeri türkülerle devam etti. Muhteşem gecede Ahmet Selçuk İlkan’ın Kars’a özel yazdığı şiir Grand Ani Otel’de ilk kez seslendirildi.

‘’KARS’TA GÜZEL’’ ŞARKISI GECEYE DAMGASINI VURDU!

Ahmet Selçuk İlkan’ın Kars için yazıp Bestelediği ve şarkılaştırdığı şiir, gecede herkesin beğenisini kazandı. Grand Ani Otel Yönetimi, İlkan’ın yazdığı bestenin bütün telif haklarını satın aldığı Kars’a özel yazılan şiir herkesten tam puan aldı.

Grand Ani Otel yönetimi; ‘’ Kars’a bir şiir yazdırdık onu da Ahmet Selçuk İlkan şarkılaştırdık. Tüm hakları bize ait olup şarkıyı tüm Karslılara hediye ediyoruz.’’ Dedi Şarkı hakkında açıklama yapan İlkan şunları söyledi; ‘’ Farklı bir aranjeyle hem Kars için hem Kars’ımızın en özel oteli için özel yorumlandık. Ve böylece Kars’a özel ‘Kars’ta Güzel’ eserini iki ayrı versiyonla müzikseverlerin beğenisine sunduk. Bu eser için ‘Grand Ani Otel’ de iki ayrı klip için çalışmalara başladık’’. Dedi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Eskihisar Güzide Teras Kafe Açılıyor

Eskihisar Güzide Teras Kafe Açılıyor

03-05-2024 - YAŞAM

TEMA'dan çevre farkındalık yürüyüşü

TEMA'dan çevre farkındalık yürüyüşü

19-04-2024 - YAŞAM