Güvenç; Gebze’yi Gebzeliler yönetecek

İYİ Parti Gebze Belediye Başkanı Adayı Sadık Güvenç, “Seçimi kazanıyoruz. Değişim isteyen İYİ Parti saflarında buluşuyor. 1 Nisan’da Gebze değişecek” dedi.

SİYASET - 26-03-2024 17:01

Güvenç; Gebze’yi Gebzeliler yönetecek

 İYİ Parti tarafından düzenlenen iftar programı yapıldı. Belediye Başkanı Adayı Sadık Güvenç, Gebze’de değişim isteyen herkesi İYİ Parti logosu altında toplanmaya davet etti. Güvenç, “AK Parti ile nefes nefese bir yarış içindeyiz. Değişim isteyen herkesi İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Hep birlikte büyük bir değişime imza atacak, Gebze’nin kaderini birlikte değiştireceğiz” dedi. İftar programına İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti GİK üyesi Nesle Kondu Çağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Gencay Yıldıztekin, Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, İYİ Parti ilçe başkanı Avukat Uğur Demir, Belediye Meclisi adayları, partililer ile birlikte kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

DEMİR. ÇOK ÇALIŞTIK KARŞILIĞINI ALACAĞIZ

İftar programı dualarla başlarken, programının ilk konuşmasını İYİ Parti Gebze ilçe Başkanı uğur Demir yaptı. Demir konuşmasında son dakikaya kadar alanda etkili bir çalışma yapacaklarını, İYİ Parti’nin 1 Nisan’da büyük bir zafere imza atacağını söyledi. Demir, “Teşkilatımız tarafından günlerden beri Gebze’yi baştan aşağı tarıyoruz. Elimize uzatmadığımız seçmen bırakmamakta kararlı olduğumu söylemiştik. Bunu başardık. Alanda seçmenin büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz. Seçimleri kazanacağız, Gebze’ye İyilerin hizmet anlayışı ile buluşturacağız. Çok az kaldı” dedi.

SEÇİM GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

İYİ Parti il Başkanı Nusret Acur, “Sizlerden oy kullandığınız her sandığı kontrol altında tutmanızı istiyorum. Sandık Güvenliği birinci önceliğimiz. Atılan her oya sahip çıkacağız. İnanın bunun ne kadar önemli olduğunu seçim akşamı daha iyi anlayacağız. Gebze teşkilatımızın, Belediye başkan adayımız ve belediye meclisi adaylarımızın yaptığı muhteşem çalışmadan ötürü hepsine teşekkür ediyorum. Gebze’de ve Kocaeli’nin tüm seçim bölgelerinde İYİ Parti 1 Nisan’a büyük bir zafer kasanmış olarak uyanacak” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin de  “İYİ’lik harekete Kocaeli’ni kucaklamaya hazır. Kocaeli Merkez ve tüm ilçelerimizden başarılı bir sonuç alacağız. Ekonomik sıkıntıların pençesinde kıvranan Kocaeli senelerden beri yerel yönetimlerden umduğunu bulamadı. 1 Nisan’da İYİ Parti güneşi Kocaeli’ni bütünü ile aydınlatacak. Kadrolarımız beş yıl boyunca Kocaeli’nin her noktasında hizmete başlayacak” şeklinde konuştu.

GEBZE’DE DEĞİŞİM KAZANACAK

Gebze Belediye Başkanı Adayı Sadık Güvenç Gebze’nin evlatlarının Gebze’ye hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi. Güvenç şöyle konuştu: “ Gebze'de değişim isteyen herkes İYİ Parti çatısı altında buluşuyor. Gebze’yi seven Gebze’yi düştüğü bu sıkıntılı süreçten kurtarmak isteyen, gelişen, büyüyen modern bir Gebze görmek isteyen herkesi İYİ’lik hareketine katılmaya davet ediyorum. Gebze’de seçim yarışı İYİ Parti ve AK parti arasında geçiyor. Nefes nefese bir yarışın içindeyiz. Seçimleri kazanmamıza az kaldı. 1 Nisan’da değişim isteyen herkesi bize destek vermeye davet ediyorum. Size söz veriyorum. Diyorum ki Bu kardeşiniz seçim bittiği anda yakasından parti rozetini çıkartacak ve Gebze’nin başkanı olacak. Herkesin başkanı olacak. Bizim dönemimizde hiçbir parti ayrımı yapılmadan sadece Gebze için hizmet odaklı projeler üretilecek. Herkes bu çalışmalara katkı sunacak. Beş yıl içinde Gebze’yi değiştireceğiz.”

İftar programı yine dualarla sona ererken, iftar programına katılanların bir bölümü iftar programının hemen karşısında bulunan SKM’yi geçti. Burada toplu fotoğraf çektiren partililer, SKM tarafından yürütülen çalışmaları devam ettirmek için alan çalışmalarına yeniden başladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Arı'nın İlk Talimatı: Arapça Tabelaların Kaldırılması

Başkan Arı'nın İlk Talimatı: Arapça Tabelaların Kaldırılması

04-04-2024 - SİYASET

İYİ Parti Kocaeli Seçim Sonrası Değerlendirmesi

İYİ Parti Kocaeli Seçim Sonrası Değerlendirmesi

01-04-2024 - SİYASET