GEMARD ailesi farkını gösterdi

Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı yine muhteşem geçti.

YAŞAM - 14-04-2023 12:11

GEMARD ailesi farkını gösterdi

İftar programına Gebze Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanı Alper Demir, Kocaeli Matbaacılar Derneği başkanı Mehmet Akif Şen ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda, derneğe katkılarından dolayı GTO Eski başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler’e, önceki dönem Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Semah gösterisinin de yapıldığı iftar programında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, deprem felaketinde hayatını kaybedenlere başsağlığı dilerken, tüm Türkiye’de matbaacılar olarak başlattıkları ‘Askıda matbaa’ projesi ile ilgili bilgi verdi.

Aynı zamanda Türkiye Matbaacılar Federasyonu Genel Başkan Vekili olan Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, “Deprem bölgesinde bu felaket nedeniyle zarar gören ve zor durumda olan meslektaşlarımıza destek olmak amacıyla tüm Türkiye genelinde bir çalışma başlatıldı. Federasyonumuzun da içinde olduğu bir grup, o bölgedeki meslektaşlarımıza yönelik olarak ‘Askıda matbaa’ projesi yürüteceğiz. Matbaa makinesi arızalananların makinelerini onaracağız, tamamen çökmüş olanlara da yeni makineler temin ederek mesleğini sürdürmesine yardımcı olacağız” diye konuştu.

1GEMARD iftar
2GEMARD iftar
3GEMARD iftar
4GEMARD iftar
5GEMARD iftar
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Eskihisar Güzide Teras Kafe Açılıyor

Eskihisar Güzide Teras Kafe Açılıyor

03-05-2024 - YAŞAM

TEMA'dan çevre farkındalık yürüyüşü

TEMA'dan çevre farkındalık yürüyüşü

19-04-2024 - YAŞAM