Gebzespor yine kayıp!

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yarışı veren temsilcimiz Gebzespor, kendi sahasında Taç Spor ile 1-1 kalarak büyük yara aldı.

SPOR - 24-03-2024 18:20

Gebzespor yine kayıp!

Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Mor Menekşeler, bu maçta da galibiyet elde edemedi ve fırsat tepti.

Yarıştaki en büyük rakibimiz Çorluspor ise bu hafta Uzunköprü’yü 2-0 yenerek bir maç fazlasıyla puan farkını 4’e çıkardı.

 

Taraftar yönetimi istifaya çağırdı

 

Maça büyük bir taraftar desteğiyle çıkan Gebzespor, ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Gergin ve stresli bir tablo çizen Mor Menekşeli futbolcular bir türlü oyuna ağırlığını koyamadı.

Maçın ikinci yarısında ise Taç Spor 56. Dakikada Muhammet Çetin ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra taraftarlar hem yönetime hem de futbolculara tepki göstermeye başladı.

Maçın son bölümünde ise taraftarların tepkisi iyice arttı. Maçın son saniyeleri oynanırken Gebzespor 90+6’da Adem Parlak ile beraberliği yakaladı ancak kalan süre galibiyete yetmedi.

 

Stat dışında tepkiler devam etti

 

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Gebzesporlu taraftarlar yönetime tepki gösterdi. Stadın çevresinde toplanan yüzlerce taraftar yöneticileri istifaya çağırırken Gebze Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler çok geniş güvenlik önlemleri aldı. Zaman zaman gerginlikler yaşanırken, emniyet yetkililerin müdahaleleriyle kalabalık dağıtıldı.

1gebzespor taç
2gebzespor taç
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çayırova Gençlik Merkezi’ne ilgi artıyor

Çayırova Gençlik Merkezi’ne ilgi artıyor

25-04-2024 - SPOR

Çayırova Belediyesi, Süper Lig'e Yükselmek İçin Play-Off'lara Hazır

Çayırova Belediyesi, Süper Lig'e Yükselmek İçin Play-Off'lara Hazır

24-04-2024 - SPOR