Gebzespor Nilüfer'i 3-0 yendi

BAL 16. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gebzespor bugün sahasında Nilüferspor’u 3-0 yenerek kötü gidişe son verdi.

SPOR - 19-03-2023 17:00

Gebzespor Nilüfer'i 3-0 yendi

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda soğuk ve hafif yağmurlu havada oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Mor Menekşeli ekibimiz, aradığı golü maçın 33’üncü dakikasında Berk Kulalı ile buldu.

Maçın ilk yarısı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Gebzespor, maçın 59’uncu dakikasında Ali Şentürk’ün harika golü ile skoru 2-0 yaptı.

Maç bu skorla sona erecek diye beklenirken oyuna sonradan giren Berke Tulpar maçın 90+5’inci dakikasında attığı şık golle maçın skorunu tayin etti; 3-0

Soğuk havaya rağmen taraftarlar maça büyük ilgi gösterirken, protokolün ilgisi ise yoktu. 

Maçın bazı bölümlerinde Nilüfersporlu oyuncularla Gebzesporlu oyuncular arasında gerginlikler yaşandı. Maçın bu bölümlerinde 5 sarı kart çıktı.

 

Rakiplerimiz de kazandı

 

Gebzespor bu galibiyetle puanını 45’e çıkarırken, şampiyonluk yarışındaki rakiplerimiz İnegöl Kafkas ve Altınova Belediyespor da bu haftayı galibiyetle tamamlayarak puanlarını 44’e yükselttiler.

Gebzespor önümüzdeki hafta Kullar deplasmanına giderken, İnegöl Kafkas da bir başka temsilcimiz Tayfunspor ile Gebze’de karşılaşacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak

27-03-2024 - SPOR

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

Atlar, Dayanıklılıklarını Kanıtladı

27-03-2024 - SPOR