GEBZESİAD'dan Ankara çıkarması

GEBZESİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Gebze’nin il olmasına yönelik çeşitli ziyaretlerde bulundular ve görüşmeler gerçekleştirdiler.

GÜNDEM - 14-07-2023 13:23

GEBZESİAD'dan Ankara çıkarması

GEBZESİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, Başkan Yardımcısı Harun Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Raif Kesman, ilk olarak Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’i makamlarında ziyaret etti. Demirtaş ve beraberindeki heyet daha sonra ise TBMM’de çeşitli görüşme ve temaslarda bulundular.

Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan Muhammed Cihat Demirtaş, “GEBZESİAD olarak Gebze’nin il olmasına yönelik çalışmalarımız ve girişimlerimiz sürüyor. Bu kapsamda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaretler ve girişimlerde bulunduk. Milletvekillerimize son durum ve süreçle ilgili bilgilendirme ve istişarelerde bulunduk, birlikte değerlendirmeler yaptık. Gebze’nin mutlaka il olması gerekliliğini vurguladık. Bu konuyu tüm platformlarda gündeme getirmeye ve sıcak tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

1GEBZESİAD
2GEBZESİAD
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TGF'NİN GEBZE BAŞKANLAR KONSEYİ SONUÇ BİLDİRGESİ

TGF'NİN GEBZE BAŞKANLAR KONSEYİ SONUÇ BİLDİRGESİ

01-05-2024 - GÜNDEM

Gebze için tarihi gün

Gebze için tarihi gün

24-04-2024 - GÜNDEM