"Gebze il olmalı"

Gebze’nin il olması için başlatılan kampanyaya BEKADER Kocaeli İl Başkanı Kinyas Bakar’dan tam destek geldi. Bakar, “Ekonomisi ve nüfusuyla Gebze, il olmayı sonuna kadar hak etmektedir” dedi.

GÜNDEM - 23-06-2023 16:37

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “100. yılda 100 il” çıkışının ardından Gebzeliler, Gebze’nin il olması için yoğun bir kampanya başlattı. Kampanyaya bir destek de BEKADER’den geldi. Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği yani BEKADER’in Kocaeli İl Başkanı Kinyas Bakar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Gebze’nin il olması için yürütülen kampanyaya tam destek verdiklerini söyledi. Bugüne kadar hayata geçirdikleri çalışmalar ve sosyal projelerle dikkat çeken Kinyas Bakar konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

İLK SIRADA GELİYORUZ

“MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çıkışından sonra Türkiye genelinde birçok ilçe, il olmak için lobi faaliyetleri yürütüyor. Türkiye’de il yapılması gereken bir ilçe varsa, onların başında Gebze gelmektedir. Gebze, Türkiye'nin ekonomik açıdan en gelişmiş altı ilinden birinde bulunmaktadır. Gebze ayrıca Türkiye Gayri Safi Yurt İçi Hasılası’nın yüzde 1,69'unu üretmektedir. İl olacak isimler arasında geçen hiçbir ilçe, ekonomik açıdan, Gebze’ye yaklaşamamaktadır. Sadece bu bile, Gebze’nin büyüklüğünü göstermesi önemli bir veridir.

TÜM GEBZELİLERE ÇAĞRIMIZDIR

Ekonomisinin yanı sıra nüfus açısından büyüklüğü, alt ve üst yapısının modernliği, sosyal zenginliği gibi faktörler de Gebze’yi il olma noktasında öne çıkarmaktadır. Yukarıda da vurguladığımız gibi, Türkiye’de il yapılması gereken bir ilçe varsa, onların başında Gebze gelmektedir. Biz de BEKADER olarak, Gebze’nin il yapılması için başlatılan kampanyaya tam destek vereceğimizi buradan ilan ediyoruz. Tüm dernek üyelerimizi ve Gebzelileri de bu mücadeleye destek olmaya davet ediyoruz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TGF'NİN GEBZE BAŞKANLAR KONSEYİ SONUÇ BİLDİRGESİ

TGF'NİN GEBZE BAŞKANLAR KONSEYİ SONUÇ BİLDİRGESİ

01-05-2024 - GÜNDEM

Gebze için tarihi gün

Gebze için tarihi gün

24-04-2024 - GÜNDEM