Esin için acil kan ihtiyacı

İzmit'te ilik kanseri nedeniyle hastanede yatan Esin Köse için acil AB Rh pozitif trombosit kan ihtiyacı var.

SON DAKİKA - 06-02-2023 11:30

Esin için acil kan ihtiyacı

8 yaşında yakalandığı amansız ilik kanseri hastalığından yurt dışında yapılan ilik nakli ile kurtulan, ancak hastalığı tekrarlandığı için hayati 3 ameliyat geçiren Esin Köse için acil AB Rh Pozitif trombosit kana ihtiyaç var.

İzmit’te, 2004 yılında yakalandığı amansız İlik kanseri hastalığından dolayı birçok sıkıntılar yaşayan ve SSK’lı hastalarında tedavi olabilmesi için TBMM’de hakkında (Esin Köse yasası) olarak adlandırılan yasanın çıkmasıyla Almanya’da ilik nakli olan 26 yaşındaki Esin Köse yaklaşık bir yıldır yaşam savaşı vermeye devam ediyor.

Yaşamı boyunca hastalıkla mücadele eden üniversite mezunu 3 yabancı dil bilen Esin Köse, hayati önem taşıyan son ameliyattan sonra kendini toparlayamadı.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda entübe şeklinde tedavisi devam eden Esin Köse için acil olarak AB RH Pozitif trombosit kana ihtiyaç var.

Kan vermek isteyen vatandaşlarımız İzmit Ulugazi İlkokulu karşındaki Kızılay kan Merkezine gidip Esin Köse adına trombosit kan verebilir.

Not: baba Ahmet Köse : 0 532 490 39 07

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Valilikten sokak hayvanlarıyla ilgili önemli açıklama

Valilikten sokak hayvanlarıyla ilgili önemli açıklama

02-05-2024 - SON DAKİKA

Gebze'de belediye meclis dağılımı

Gebze'de belediye meclis dağılımı

01-04-2024 - SON DAKİKA