Doğrul’un sofrasına bereket yağdı

* Son dönemde yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Gebzeli iş insanı Adem Doğrul iftar yemeği düzenledi. Doğrul’un yemeğine, iş ve siyaset dünyası büyük ilgi gösterdi. İftar sofrasını vatandaşa da açan Adem Doğrul’un sofrasına adeta bereket yağdı.

YAŞAM - 22-03-2024 16:08

Doğrul’un sofrasına bereket yağdı

Gebzeli iş insanı Adem Doğrul protokol iftarlarının dışına çıkarak, ailesi tarafından Arapçeşme Mahallesi’nde kurulan taziye evinde geniş katılımlı bir iftar yemeği tertip etti. Taziye evi ve bahçesi dolup taşarken, Gebze, siyaseti, iş dünyası iftar yemeğine büyük ilgi gösterdi. Doğrul sofrasını vatandaşlara da açarak bir ilke imza attı.

İFTARA KİMLER KATILDI?

Düzenlenen iftar yemeğine, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, İYİ Parti Gebze Belediyesi Başkan Adayı Sadık Güvenç, Zafer Partisi Gebze Belediye Başkanı Adayı Koray Topçu katıldı. İftar yemeğine ayrıca STK’ların başkanları, CHP İlçe başkanı Gökhan Orhan, Zafer Partisi İlçe Başkanı Funda Özkara, belediye Meclisi adayları, Gebze protokolü, iş insanları, mahalle sakinleri ile birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu iştirak etti.

SOFRASINA BEREKET YAĞDI

İş insanı Adem Doğrul’un iftar sofrasına adeta bereket yağarken, iftar programının düzenlendiği alan doldu, bahçeye kurulan masalar da adeta dolup taştı. İftar programına katılanlarla yakından ilgilenen Adem Doğrul’un katılımdan oldukça memnun olduğu gözlendi. Doğrul iftarın ardından açıklama yaptı. Doğrul’un açıklaması şöyle, , “ Taziye evimizde düzenlediğimiz geleneksel iftar programımıza yoğun ilgi gösteren Milletvekillerimize, STK başkanlarımıza, siyasi partilerin temsilcilerine, iş insanlarımıza, basın mensuplarına, dostlarımıza, akrabalarımıza, mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.

Yoğunluktan dolayı ilgilenemediğimiz konuklarımızdan da ayrıca özür diliyorum. Paylaşmanın esas olduğu bu mübarek ayda bizi yalnız bırakmayan, soframızı onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında, iftar öncesi dualarla Şehit-şüheda, dini-İslam için şehit düşenler, iftar programına katılanların dünya değiştirmiş yakınları için de dualar edildi. İftar programı yine dualarla sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TEMA'dan çevre farkındalık yürüyüşü

TEMA'dan çevre farkındalık yürüyüşü

19-04-2024 - YAŞAM

Sivaslılar Merkez Prime'de iftarda buluştu

Sivaslılar Merkez Prime'de iftarda buluştu

26-03-2024 - YAŞAM