Aldatmak Fragman

Aldatmak dizisi 16 Mart Perşembe Yeni Bölümüyle ATV'de olacak. ATV Aldatmak 22. bölüm fragman linki ve daha fazlası detaylarda...

dizi/film - 15-03-2023 10:28

Aldatmak Fragman

ATV ALDATMAK 22. BÖLÜM İZLE | ALDATMAK 22. BÖLÜM | ATV ALDATMAK YENİ BÖLÜM

16 Mart Perşembe günü 22. bölümüyle yayında olacak Aldatmak dizisinin yeni bölümünde Elmas'ın Yeşim'in arkasından yürüttüğü gizli operasyon sayesinde dosya doğru ellere ulaştırılmıştır. Yeşim için artık hesap verme zamanı gelir.

Kendisinin her zaman yanında olan Sezai'ye iyilik yapmak isteyen Güzide Sezai'nin kızını bulmak için, kaynaklarını kullanarak harekete geçer. Yeniden tutunmaya çalıştığı kariyerine ise Tarık'ın vuracağı gizli darbeden habersizdir.

Tolga ile olan ayrılığının üstesinden hala gelememiş olan Oylum pişman olsa da ilişkisini toparlaması mümkün gözükmemektedir. Ne var ki Tolga'nın Oylum'u Behram'la görmesi Tolga'nın ön yargılarını pekiştirir. Ozan ise Zeliş'le hayatında yeni bir sayfa açar.

Yeşim'in tutuklanması sonucu Ümit, Öykü ile ilgilenirken Tarık bir kez daha bencilliğini gösterir. Ancak pervasızlığı, kendisine karşı bir koz daha elde edilmesini sağlayacaktır. Uzun zamandır Güzide'ye karşı verdiği savaşla meşgul olan Tarık, öngöremediği büyük bir tehlikenin geldiğinin farkında değildir. Fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

ATV ALDATMAK 22. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV ALDATMAK 22. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV ALDATMAK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV ALDATMAK TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Benim Güzel Ailem Fragman

Benim Güzel Ailem Fragman

11-07-2023 - dizi/film

Televizyon Yayın Akışı

Televizyon Yayın Akışı

11-07-2023 - dizi/film