GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-08-2019 09:14

Zinnur Büyükgöz basınla buluştu

Zinnur Büyükgöz basınla buluştu

Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin Eskihisar köyünde düzenlediği basın toplantısında 4 aylık değerlendirmede bulundu.

Başkan Büyükgöz, 4 ayda 67 milyon lira borç ödediklerini belirterek, “Hedeflediğimiz bütçe ve kadro disiplinini yüzde 100 gerçekleştirdik. 366 milyon lira borç vardı, sonradan bir miktar daha eklendi ancak uyguladığımız tasarruf ve bütçe disiplini ile piyasaya olan borçlarımızdan 67 milyon lirasını ödedik” diye konuştu.

13 bin ton asfalt

Yönetim ve iç organizasyon kadrosunun da tamamlandığını hizmetlerin sürdüğünü belirten Başkan Büyükgöz, “4 aylık süreçte 13 bin tona yakın asfalt serildi, 35 bin metrekare parke yapıldı. 285 taziye ve çadır kuruldu, 20 bin taziye yemeği verildi. 2600 aileye gıda yardımı yapıldı. Kamyoncular garajı belediye tarafından işletiliyor” diye konuştu.

 

HALK MECLİSLERİ

 

Belediye olarak mahallelerde halk meclisleri uygulamasının başladığını ve her Çarşamba günü vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Büyükgöz, Gebze Kent Konseyi’nin de yakın zamanda uygulamaya geçeceğini söyledi.

Başkan Büyükgöz, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

AdminAdmin