EKONOMİ
Giriş Tarihi : 24-05-2019 10:04

ZIM Line DP Worldu tercih etti

ZIM Line DP Worldu tercih etti

Dünyanın en büyük uluslararası konteyner operatörlerinden ZIM Lineın Uzakdoğu ekspres servisi DP World Yarımcaya da uğrayacak.

ZMS servisi kapsamında Uzakdoğudaki ana limanlardan bir konteynerin Yarımcaya gelmesi ortalama 28 gün sürecek. DP World Yarımca Limanı, hizmet verdiği hatlar arasına uluslararası konteyner operatörü ZIM Line’ı da eklemiştir.

Uzak doğu bölgesinden hizmet verecek olan Zim Line, “ZMS” ismini verdiği bu servisi ile Uzakdoğu ana limanlarından ortalama 28 gün içinde direkt olarak DP World Yarımca limanına varış yapacaktır.

“ZMS” servis rotasyonu; DP World Yarimca, Ambarli, Tekirdag, Piraeus, Singapore, Shekou, Busan, Shanghai, Ningbo, Shekou, Singapore, Port Said olacaktır. Ayrıca, T“TBX” servisi Haifa, Ashdod, DP World Yarimca, Novorossiysk, Odessa, Ambarlı, DP World Yarımca, Gemlik, Pire rotasyonu ile ortadoğu pazarına hizmet vermenin yanı sıra Pire limanı üzerinden, dünyanın birçok limanına bağlantı sağlayabilecektir. DP World Yarımca CEOsu Kris Adams, “Bu iki hizmet sayesinde, Uzak Doğu ile Amerika ve Hindistan’a ürünlerini sevkeden veya buralardan ithalat yapan firmalarımız DP World Yarımca limanını kullanabilecek. Özellikle demiryolu bağlantımızın da hizmete girmesinin ardından Türkiyede demiryolunun ulaştığı her yerden ve her yere DP World Yarımca terminali üzerinden konteyner sevkiyatı yapılabilecek” dedi. DP World Yarımca limanı ulaşım kolaylığı, yüksek teknolojisi, çözüm odaklı personeli ve 40’dan fazla ülkede 78 liman işletmekten kaynaklanan deneyimiyle ithalat ve ihracatçımıza hizmet ediyor.

AdminAdmin