SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-09-2019 08:24

Zeynel Oğuz dünya evine girdi

Zeynel Oğuz dünya evine girdi

Kulis Haber Gazetesi Haber Müdürü Zeynel Oğuz, önceki gün düzenlenen muhteşem bir düğünle bekârlığa veda etti.

Gebzenin tanınan ve sevilen gazetecilerinden Zeynel Oğuz, Eyüp ve Nejla Topal çiftinin güzel kızları Gülçin Topal ile dünya evine girdi.

Gebze Anadolu Sarayı’nda gerçekleşen düğün merasimine iş, siyaset, spor, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Gençlerin nikahını Gebze Belediyeler Birliği dönem başkanı ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair kıyarken şahitliğini; Araştırmacı Yazar Semih Tufan Günaltay, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Gebze Emniyet Müdürü Murat Şeker, AK Parti Gebze Meclis Üyesi Hasa Soba, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve Gebze Polis Derneği Başkanı Yıldıray Turan yaptı.
Nikah merasiminde konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair, Gülçin gelinin babası Eyüp Topal ile yıllar öncesine dayanan bir dostluğu olduğunu söyleyerek, “Eski dostumun kızının ve çok sevdiğim gazeteci kardeşim Zeynel Oğuz’un nikahını kıymak bana ayrı bir mutluluk verdi. Her ikisine de ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

AdminAdmin