SİYASET
Giriş Tarihi : 25-10-2023 21:13

Zafer Partisi; "Kocaeli'de 2 ilçe alacağız"

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, Kocaeli’de iki ilçede seçimi kazanabileceklerini söyledi.

Zafer Partisi;

Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Dr. Aslan Yaman, Genel Başkan Başdanışmanı Sedat Timur, GİK Üyesi Dursun Atabek, MDK Üyesi Hasan Basri Akşener, İl Başkanı Okan Toluç, Gebze ilçe başkanı Funda Özkara, Başkan yardımcısı Doğukan Delen, Serdar Korkut, Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Karaaslan ile birlikte Gebze’de basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Aslan Yaman, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerin sorularını yanıtlarken Kocaeli ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Yaman, Kocaeli’de 2 ilçede seçimi kazanabileceklerini ifade ederken, yüzde 10-15 oranında oy alacaklarını ileri sürdü.

 

Bataklığa sürükleniyoruz

 

Türkiye’nin genel ekonomisini de değerlendiren Aslan Yaman, “Bataklığa doğru sürükleniyoruz. 2 senedir bağırıyoruz, “Yanlış yapıyorsunuz” diyoruz ama ‘her şeyi biliyoruz’ diyorlar. Enflasyon yüzde 100’ün çok üzerinde. İşsizlik yüzde 10 deniliyor gerçek rakam yüzde 25. Biz Kamu harcamalarına disiplin getireceğiz. İtibardan tasarruf olur. Cumhurbaşkanının 15 uçağının hepsini satacağız. Tasarruf oranını yüzde 30’a çıkaracak özel tedbirlerimiz var. Yanlış politikayla üretimden uzaklaştı Türkiye. Üretim ekonomisi 30 ana projemiz var. Teknolojik bir sıçrama yapacağız” dedi

 

Tüm Türkiye’de kendi adaylarımızla seçime gireceğiz

 

Zafer Partisi olarak Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini kaydeden Aslan Yaman, “Herhangi bir partiyle ittifak yapmayacağız.1600 belediye başkanı adayımız olacak” dedi.

 

Sığınmacı barındırmayız

 

Aslan Yaman şöyle devam etti; “Bizim yönettiğimiz yerlerde, biz sığınmacı barındırmayız. Belediyelerden tek kuruş sosyal yardım alamaz sığınmacılar. Türk milletine olur pozitif ayrımcılık. Şehir içlerinde Türkçe dışında tabelaya izin vermeyiz.”

Zafer Partisi İl Başkanı Okan Toluç, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde teşkilat çalışmalarının tamamlandığını belirtirken, Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara da, Gebze’de Zafer Partisi’ne büyük bir ilginin olduğunu söyledi.

AdminAdmin